logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

3 Blog Pilihan Terbaik

jurugambar perkahwinan | 12 Dec 2012 | 16

Setiap dari kita pasti ada blog pilihan  yang sentiasa kita kunjungi setiap hari dan saya nak kongsikan 3 blog pilihan terbaik sepanjang saya menjadi blogger. Berikut merupakan 3 blog pilihan terbaik saya: –

  1. Denaihati.com – saya yakin semua blogger, baik yang baru ataupun yang lama pasti kenal dengan nama denaihati. Rasanya tak perlu saya ceritakan bertapa murah hati blogger ini yang terkenal dengan sifat yang suka memberi. Blogger ini menyedarkan saya bertapa perlunya rasa yakin/percaya (iman) kepada rezeki yang Allah dah tentukan dan janji Allah kepada manusia yang suka memberi, sesunguhnya tangan yang memberi itu lebih baik dari tangan yang menerima. Saya yakin walaupun rakan blogger lain ada yang tidak menjadikan blog denaihati sebagai 3 blog pilihan terbaik tetapi secara umumnya pasti melihat denaihati antara yang terbaik di MALAYSIA (dah terbukit dengan anugerah MSMW 2012).
  2. Shakiddo.com – blogger ini pula yang meberi ilham kepada nama blog baru jurugambar perkahwinan ini. Juga menjadi idola saya dalam menulis blog. Saya masih ingat lagi semasa blog shakiddo masih mengunkan platform blogspot, blog beliau merupakan blog PR4 yang jarang-jarang di peroleh dari blogger Malaysia. Blog ini juga memperoleh pendapatan yang cukup lumayan sepanjang bersama nuffnang.com. Yang mana berminat nak dapat ‘income’ yang tinggi bersama nuffnang boleh la rajin-rajin rujuk tips dari salah satu dari 3 blog pilihan terbaik saya ni.
  3. Akubiomed.com – Ini pula merupakan blog ke 3 pilihan saya. Kenapa? Yang pertama blogger ini sangat rajin blogwalking dan meninggalkan komen. Bukan untuk blog saya sahaja tapi hampir semua blog-blog melayu di negara ini. Entry di blog beliau juga menarik. Kalau tak percaya terjah dan baca sendiri penulisan beliau.

Cukup rasanya untuk membuktikan blog-blog ini merupakan 3 blog pilihan terbaik di Malaysia. Setiap blogger pasti ada impian untuk menjadi yang terbaik tidak kiralah dalam apa bidang atau ketagori blog yang di ceburi. Blog in pula merupakab blog peribadi, namun lebih cenderung kepada tugasan sambilan sebagai jurugambar perkahwinan.

Pada saya untuk jadi yang terbaik itu penting dan perlu ada dalam diri setiap manusia. Rasa mudah berpuas hati meruapakan satu perasaan yang perlu di lawan. Bukan bermakna kita tidak bersyukur tetapi sebagai motivasi untuk kita menjadi lebih baik.

Setakat ini sahaja luahan kisah 3 blog pilihan terbaik dari saya. Yang dah baca tu boleh la terjah tengok pakej jurugambar perkahwinan 2013 yang di sediakan. Insyallah saya sentiasa berusaha untuk memberi perkhidmatan terbaik yang saya mampu lakukan.

“Contest 3 Blog Pilihan Terbaik ini dianjurkan oleh Amirez (dot) com dan ditaja olehContengContengNurqiderMuazfarizAzriShaharilFirdaus LatibSaljuhumairah,Ladfe AmirCitaRekaYaa DesignsAiman AzizHadi Hanafee dan Impiana Guest House

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

16 MAKLUM BALAS: 3 Blog Pilihan Terbaik

Balas komen akubiomed Batal

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu