logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Banner untuk pengiklanan

Bila dah ada blog pribadi rasa rugi pula tak promote produk jualan sendiri. Macam saya ni jual ‘service’ sebagai jurugambar perkahwinan. Jadi saya pun cuba design banner untuk tujuan promosi. Ok tak design ni? orang pertama yang tengok (nurulhuda) dah pun beri komen. Beliau tidak berpuashati dan minta saya tukar design baru. Apa pula pandangan blogger-blogger lain? Minta pendapat apa yang perlu saya tambah atau kurangkan atau tukar terus. Kalau ada yang ingin beri link contoh-contoh banner yang cantik pun amat dialu-alukan. Saya kurang minat flash banner. 
Banner untuk pengiklanan
Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas.
Makin hari makin kurang entry berkaitan Fotografi Perkahwinan dalam blog ini. Insyllah ada masa saya akan terus upload. Banyak kekangan dari segi internet. Jadi tak dapat nak upload banyak-banyak gambar. 

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

0 MAKLUM BALAS: Banner untuk pengiklanan

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu