logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Baru tahu tersenarai dalam finalist MSMW best photography blog

Uncategorized | 01 Mar 2013 | 13

Memang lawak la bila hari ini nak tengok siapa yang menang untuk MSMW yang berlansung pagi tadi di Berjaya Time Square baru tahu yang blog ini tersenarai antara 3 finalist bagi Best Photography Blog. Lansung tak sangka, sebab tu buat tak tahu ja, saya pun vote untuk blog yang menang iaitu blog azmanishak.com.

Blog ini  memang tak akan menang la, sebab sedar diri yang saya ni belum layak untuk menang.

finalist MSMW

LINK

Tahniah kepada semua pemenang, kebanyakan yang menang adalah dari Denaihati Network.  Jadi rakan blogger yang belum join Denaihati Network, jangan tunggu lagi.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

13 MAKLUM BALAS: Baru tahu tersenarai dalam finalist MSMW best photography blog

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu