Baru tahu tersenarai dalam finalist MSMW best photography blog

Memang lawak la bila hari ini nak tengok siapa yang menang untuk MSMW yang berlansung pagi tadi di Berjaya Time Square baru tahu yang blog ini tersenarai antara 3 finalist bagi Best Photography Blog. Lansung tak sangka, sebab tu buat tak tahu ja, saya pun vote untuk blog yang menang iaitu blog azmanishak.com.

Blog ini  memang tak akan menang la, sebab sedar diri yang saya ni belum layak untuk menang.

finalist MSMW

LINK

Tahniah kepada semua pemenang, kebanyakan yang menang adalah dari Denaihati Network.  Jadi rakan blogger yang belum join Denaihati Network, jangan tunggu lagi.

13 thoughts on “Baru tahu tersenarai dalam finalist MSMW best photography blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge