logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Belanjawan 2014 – 25 Oktober 2013

Uncategorized | 28 Jun 2013 | 7

Setelah tamat pilihanraya, belanjawan atau bajet 2014 merupakan antara tarikh yang dinanti-nantikan oleh rakyat Malaysia bagi mendengar janji-janji yang bakal di kotakan oleh pihak yang menang pada PRU13. Antaranya BR1M yang di janjikan peningkatan sebanyak RM700 dari RM500 kepada RM1200 bagi tahun 2014 dan pekara-pekara lain.

Bagi saya pula yang bakal menerima BB1M (mungkin buat kali terakhir) mengharapkan janji untuk di naikkan kepada RM300 dilaksanakan. Tapi saya yakin apa yang rakyat risaukan sekarang ini adalah mengenai harga rumah yang meningkat mendadak dan golongan sederhana dan rendah tidak mampu membelinya. Mungkin perlunya peranan kerajaan dalam hal ini.

Penurunan harga kereta pula saya lihat ada baiknya di lakukan secara berperingkat supaya tidak merugikan penjual kereta terutamanya penjual kereta terpakai. Namun begitu janji kerajaan BN untuk menurunkan harga kereta sebelum PRU13 sedikit sebanyak menjejaskan perniagaan mereka kerana ramai yang bersikap tunggu dan lihat dalam hal ini. Penjualan kereta semakin berkurangan. Yang terbaik tunggu hingga penurunan maksimum 20-30% pada tahun 2017 seperti mana yang dijanjikan kerajaan.

pakej jurugambar perkahwinan

Apa pun sama-sama kita tunggu pembentanngan belanjawan 2014 nanti. Nak masuk bulan Ramadhan ni fokus pada ibadah lebih dari yang lain. Tugasan fotografi perkahwinan sah-sah tak ada, jadi boleh rehat dan bagi tumpuan pada perkara-perkara lain. Bagi yang berminat untuk buat tempahan pakej jurugambar perkahwinan murah boleh terus rujuk pakej fotografi perkahwinan yang di sediakan.

Yang berminat nak buat business card murah boleh hubunggi smart xerox.

Banyak lagi gambar-gambar program persekolahan yang belum sempat saya kongsikan. Esok akan berlansung hari sukan sekolah, saya seperti biasa akan menggalas tugas untuk mencari gambar-gambar menarik sepanajng majlis.

Bunting KOT 2x5

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

7 MAKLUM BALAS: Belanjawan 2014 – 25 Oktober 2013

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu