logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Blog akan kembali aktif

FotoBesar » fotografi | 13 Jan 2014 | 3

Alhamdulillah akhirnya berkesempatan juga menulis semula di blog ini. Saya ada beritahu isteri kalau tengok saya tak tulis blog sehari maksudnya saya agak tertekan dengan masa, memang tak dinafikan saya sangat sibuk pada Disember 2013 dan selepas buka sekolah 2 minggu yang lalu. Hari ini saya rasa kembali tenang dan pengurusan masa kembali terkawal.

Walaubagaimanapun masih masih banyak urusan yang belum selesai sepenuhnya termasuk hal sekolah dan tugasan sebagai jurugambar perkahwinan. Mujurlah saya mempunyai isteri yang cukup memahami dan banyak membantu saya.

Banyak perkara yang berlaku dalam beberapa minggu ini, kamera D7000 perlu ditukar shutter dengan harga RM550, kemudian monitor desktop di rumah pula saya hantar claim warranty sebab rosak, moto wave 125 saya baru selesai overhaul engin sebab minyak hitam licking. Banyak kena keluar duit di ketika banyak menerima duit, alhamdulillah Allah maha mengetahui keperluan hambanya.

Gambaq.com pula merupakan rebranding dari cmratu fotografi yang belum dapat beroperasi seperti mana yang di rangka oleh saya san isteri. InsyaAllah ianya akan di lakukan secara berperingkat.

GBQ_0340E

 

Kongsi gambar hasil dari kamera baru Nikon D600 dengan lens nikkor 85mm f1.8D. Memang sangat puas hati dengan hasil dari kamera full frame ni.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

3 MAKLUM BALAS: Blog akan kembali aktif

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu