logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Bloglist Setahun Dari ciklaili.com

Uncategorized | 04 Dec 2012 | 3

Bloglist? seperti yang pernah saya kongsikan dulu bertapa besar manfaat menjadi bloglist (mendapat backlink) dari blog-blog lain apatah lagi dari blog yang hebat seperti blog ciklaili.com. Tambahan pula blog ciklaili ni PR2. Rugi sangat siapa yang tak join (tapi kalau dah join bloglist ni join la juga bloglist muktasim.com).

Banyak sangat entry menarik yang dikongsikan oleh ciklaili terutamanya berkaitan dengan pendidikan dan penjawat awam. Maklumat-maklumat begini bukan sahaja memudahkan urusan orang lain tapi juga untuk diri sendiri. Sebagai penjawat awam pekara yang paling menarik minat saya di blog ciklaili adalah Jadual Pembayaran Gaji Penjawat Awam 2013. Penting bagi penajawat awam merancang kewangan.

Walaupun hanya mengunakan blogspot, blog ciklaili sangat kemas. Untuk penambahbaikkan mungkin dari segi ruang komen, ada blogger yang lebih berminat komen blog yang ada commnetluv. Tapi tak semua la.

Itu sahaja dari saya, yang baca entry ni jangan buang masa lagi, join ja jadi bloglist setahun dari ciklaili. Ikut ja syarat-syarat yang sangat mudah ada dinyatakan.

TAGS:

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

3 MAKLUM BALAS: Bloglist Setahun Dari ciklaili.com

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu