logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

BR1M 2014 3.0

1 malaysia | 15 Nov 2013 | 7

Dengar kata borang BR1M 2014 atau BR1M 3.0 boleh mula di isi secara online atau offline pada Disember 2013. Saya tak pernah memohon BR1M sebelum ini kerana tak cukup syarat, tetapi berdasarkan belanjawan 2014 baru-baru ini perubahan yang di lakukan memberi peluang kepada mereka yang berpendapatan sederhana seperti saya untuk turut terima BR1M.

InsyaAllah kalau ada rezeki tak kemana, tak salah mencuba. Sama-sama kita terus menanti pengumuman berkaitan BR1M 2014. Walaupun jumlah yang diumumkan kurang dari yang dijanjikan kita sebagai rakyat perlu bersyukur dan terima seadanya, kerana kita yang memilih kerajaan pada PRU13. Pilihanraya dah berlalu terimalah dengan seadanya, kalau rasa tak puas hati tunggu 5 tahun lagi pada PRU14. Jangan nafikan hak orang lain untuk memilih, kalau kita rasa mereka tidak faham, cuba fahamkan mereka tak perlu lebal mereka itu dan ini.

BR1M 2014 3.0

 

Pada saya BR1M banyak memberi manfaat kepada rakyat terutama yang susah. Bagi mereka RM500 yang di terima dahulu amat besar maknanya. Lainlah bagi yang berpendapatan sederhana dan tinggi, RM500 nak tukar tayar kereta pun tak lepas. Jadi janganlah kita merungut tapi terus cari jalan untuk tambah pendapatan dan lebih berjimat untuk hidup yang lebih baik.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

7 MAKLUM BALAS: BR1M 2014 3.0

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu