logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: churp churp

Nuffnang dan Churpchurp tak ada pengiklan baru ke?

Buffered Earnings » churp churp » nuffnang | 05 Sep 2011 | 0

Sejak 2 hari lepas kalau semua orang perasan Nuffnang dan Churpchurp seperti tidak ada pengiklan baru terutamanya Churpchurp. Cuti Hari Raya Aidilfitri yang menampakkan kejatuhan mendadak peratusan manusia yang online di […]

Contest : Review Alexa @ Pacifista.my

Alexa » churp churp » contest » hadiah » pacifista.my | 24 Aug 2011 | 0

Semalam saya telah pun join Contest : Review Alexa @ Pacifista.my. Senang saja contest ni tapi hadiah yang ditawarkan sangat LUMAYAN. Macam biasa, masuk contest ni dah tentu tak kena […]

Hadiah dari Churpchurp

churp churp » cmratu » jurugambar perkahwinan » nuffnang | 27 Jul 2011 | 7

Terima kasih kepada pihak Churpchurp.. semalam (27 Julai 2011) saya telah menerima email dari pihak churpchurp, mari kita baca apa kandungan email yang saya terima.. klik pada gambar untuk paparan […]

New Born Photography

Aku seorang blogger » Baby » Bayi » bokeh » churp churp » cmratu » muktasim » nikkor » nikon » Nurulhuda | 22 Jul 2011 | 6

Semalam melawat anak sulung Pn. Hasliza dan En.Shamsul yang lahir pada 17 Julai 2011. Jadi saya pun ambil beberapa keping gambar kenangan. Anak perempuan pasangan ini belum diberikan nama. Gambar […]

Update- Perwedding Eyra dan Fitir

aku blogger » Aku seorang blogger » churp churp » cmratu » gambar kahwin » gambar outdoor » jurugambar perkahwinan » muktasim » Nurulhuda » otdoor perkahwinan | 22 Jul 2011 | 5

Pre Wedding Eyra dan Fitri Tarikh : 18 Julai 2011 Tempat : Taman Belia, Pulau Pinang. Jurugambar: Muktasim (dibantu Nurulhuda – lighting + Reflector)  Website : http://cmratu.com/ Flickr : http://www.flickr.com/photos/cmratu Proton Pesona? […]

Gambar Bon Odori Penang 2011

bon odori » churp churp » cmratu » penang flickr » sweetpearl | 19 Jul 2011 | 2

Terlebih dahulu saya mohon maaf, saya sampai lewat kerana menonton perlawanan Malaysia dan Liverpool ditambah pula dengan masalah lalu lintas (lain kali kena pergi dengan motosikal ja) jadi gambar tak […]

Back to top20 Churpchurp race

churp churp » cmratu » iklan » iklan internet » iklan percuma » ipad2 | 15 Jul 2011 | 0

Hehe.. lagi sekali tajuk ja bahasa inggeris, isi nya tetap bahasa melayu. Hari ini (15 Julai 2011) saya kembali berada di kelompok top 20 churpchup midnight race yang akan berakhir […]

Wordless Wednesday #2

churp churp » cmratu » landscape » Wordless Wednesday » ww | 13 Jul 2011 | 10

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

Sabtu yang ‘PACK’

Aku seorang blogger » churp churp » cmratu » fisheye » muktasim » Potrait » samyang 8mm | 11 Jul 2011 | 1

BERSIH 2.0? tak ada kenamengena pun.. cuma saya harapkan negara ini terus aman.. moga perhimpunan yang saya sendiri tidak tahu apa positifnya memberi impak yang positif kepada negara. Sama-sama kita […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu