logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: cmratu

Sayangnya bila moment yang cantik di halang

cmratu » fotografi » jurugambar perkahwinan | 12 Nov 2013 | 1

Inilah masalah terkini yang sering di bincangkan oleh jurugambar perkahwinan bukan sahaja di Malaysia malah hampir seluruh dunia. Kecangihan teknologi, telefon bimbit berkamera, malah sekarang dah ada smartwatch yang berkamera […]

Pemenang yang terpilih “Penghargaan Buat Pelanggan”

cmratu » facebook » fotografi » jurugambar perkahwinan | 04 Jun 2013 | 1

Saya dan isteri sukar bagi membuat pilihan. Oleh itu saya serahkan kepada Random.org. Dan ini merupakan keputusan dari random.org. Tahniah kepada yang berjaya. Peserta 2 Peserta 1 Mereka yang terpilih […]

2012 Tahunku Yang Kacak

2012 tahunku yang kacak » cmratu » jurugambar perkahwinan | 17 Nov 2012 | 29

Sekejap sahaja rasanya dah nak habis tahun 2012. Memang penuh cabaran untuk tahun ini tapi 2012 tahunku yang kacak. Kenapa pula kacak? Banyak perkara yang berlaku dalam tahun ini. Ada […]

Akhirnya bertukar juga..

cmratu » header banner » jurugambar perkahwinan | 06 Nov 2012 | 8

Selepas lebih setahun di blogspot saya juga mengikut jejak langkah rakan-rakan blogger yang lain untuk berhijrah ke wordpress. Tapi banyak yang saya perlu pelajari. Pening bila tengok WP ni. Sama […]

Dalam aku ada kamu

cmratu » gambar hdr » hdr » jurugambar perkahwinan » pakej fotografi perkahwinan 2013 » pakej jurugambar perkahwinan | 14 Oct 2012 | 1

Hujung minggu kalau ada tugasan jurugambar perkahwinan memang sibuk la. Tak sempat nak update blog. Tapi ni curi masa juga sebab hari ini bukan majlis persandingan dan cuma majlis pernikahan. […]

Percubaan pertama Time Lapse photography

cmratu » smkrtu » time lapse » time lapse photography | 08 Oct 2012 | 0

Pertama kali cuba, belajar lama dah, tengok orang buat pun lama dah, teringnan nak buat pun lama dah, tapi pagi tadi terdetik pula nak buat, kebetulan jadi guru bertugas minggu […]

Layan underwater photography pula..

cmratu » gambar bawah air » pulau perhentian » pulau redang » underwater photography | 10 Jul 2012 | 0

Jumaat lepas, saya dan keluarga bertolak ke Kuala Besut untuk ikuti trip snorkeling di Pulau Perhentian dan Pulau Redang. Memang sangat menyeronokkan. Tahun 2009 pernah pergi sekali, masa tu belum […]

Gambar Sambutan Hari Guru 2012 SMKRTU

cmratu » gambar hari guru » jurugambar perkahwinan » sambutan hari guru » smkrtu | 14 Jun 2012 | 1

Dah lama tak share gambar, jadi hari ini nak share gambar dari jurugambar perkahwinan tapi bukan gambar perkahwinan. Gambar kali ini gambar Majlis Sambutan Hari Guru 2012 peringkat sekolah (SMKRTU). […]

Tutorial Photoshop : Hilangkan subjek dan dapat latar belakang asal

cmratu » jurugambar perkahwinan » tutorial » tutorial asas fotografi » tutorial photoshop | 08 May 2012 | 0

Sebenarnya dah lama benda ni, cuma mungkin ramai yang tidak tahu kehebatan photoshop CS5 dan sekarang dah keluar photoshop CS6 yang pasti lebih hebat dan bijak dari CS5. Jom lihat […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu