logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: cmratu

Di sebalik tabir SIG Nikon : Video Workshop

cmratu » Full HD Video » video » video cmratu | 19 Apr 2012 | 0

from cmratu on Vimeo. Banyak yang saya belajar dan banyak lagi yang perlu di pelajari. Insyallah saya akan cuba pratikkan ilmu yang telah di pelajari sebaik mungkin. 

Ceramah Ustaz Don Buat Ibu Bapa

ceramah ustaz don » cmratu » Damia Maisarah » ustaz don | 12 Apr 2012 | 0

Lagi ceramah Ustaz Don yang patut semua ibu bapa dengar dan faham. Bukan bererti kena tinggal dunia tapi perlu seimbangkan sebaik mungkin. Anak-anak umpama kain putih dan ibu bapalah yang […]

3 Hari Tanpa Blog

cmratu » fan page » pakej jurugambar perkahwinan » SEO | 20 Mar 2012 | 0

Akhirnya hari ini berkesempatan untuk menulis di blog. Banyak perkara yang berlaku beberapa hari ini yang membataskan penulisan saya. Kalau boleh hari-hari nak tulis blog, nak upload gambar. Yang jelas […]

Best Photography Blog, boleh ke?

best photography blog » cmratu | 27 Jan 2012 | 0

Saya ni mudah terpengaruh, asal apa orang lain buat saya nak juga buat. Kadang-kadang tu tak ukur baju di badan sendiri. Main redah je. Jadi kali ni saya TERjoin The […]

Gambar Outdoor Perkahwinan Nadzri dan Sinar

cmratu » cmratu.com » jurugambar perkahwinan » pakej custom album » pakej fotografi perkahwinan 2012 » pakej jurugambar perkahwinan 2012 | 27 Dec 2011 | 0

Dah lama tak upload gambar tugasan sebagai jurugambar perkahwinan cmratu.com. Insyallah saya akan uploadkan sedikit demi sedikit, untuk tahun 2011 sudah pun berkahir tugas saya sebagai jurugambar perkahwinan tetapi album […]

Pakej Jurugambar Perkahwinan 2012

cmratu » cmratu.com » jurugambar perkahwinan » jurugambar perkahwinan utara » pakej » pakej 2012 » pakej custom album » pakej jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan 2012 | 19 Dec 2011 | 0

Memandangkan dah nak masuk tahun 2012, maka saya pun nak la update Pakej Jurugambar Perkahwinan untuk tahun 2012 bagi kawasan Utara semenanjung iaitu Pulau Penang (Penang), Kedah, Perlis dan Utara […]

Gambar Sesi Outdoor Lin dan Fadzil dengan 10-20mm

2 jurugambar » cmratu » jurugambar perkahwinan » jurugambar perkahwinan utara » pakej custom album » pakej jurugambar perkahwinan | 30 Nov 2011 | 0

Kali ini saya update gambar sesi outdoor pasangan Nor Ezliniza dan Fadzil yang sepenuhnya dengan kamera Nikon D90 bersama lens sigma 10-20mm.  Gambar sebelum ini dengan kamera D7000 bersama lens […]

Genap 3 Tahun Sebagai Pemilik DSLR

cmratu » DSLR » nikon d40 | 27 Oct 2011 | 0

Hari ini 27 Oktober 2011 merupakan hari ulang tahun ke-3 bagi saya sebagai pemilik DSLR. Masih terlalu baru dalam bidang ini. Banyak pengalaman pahit dan manis yang saya peroleh sebagai […]

Wordless Wednesday #13

cmratu » cmratu.com » sitelink | 19 Oct 2011 | 0

Tak sangka cmratu.com dah dapat sitelink dari google tapi bila click pages from Malaysia baru nampak sitelink ni. Saya pun tak tahu apa kelebihan dan kenapa lamanweb saya boleh dapat […]

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu