logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: contest

Muaz Faris dan Google Adsense

contest » Giveaway » muaz fariz | 11 Sep 2012 | 0

Memandangkan saya juga merupakan pengguna google adsense jadi saya rasa saya sangat berminat untuk mendapatkan buku ini. Kalau tak dapat dari giveaway ni pun saya akan pergi cari di popular […]

Bloglist HASRULHASSAN.com

Aku seorang blogger » blog list » contest » hasrulhassan.com | 07 Sep 2012 | 0

Saya dengan ini ingin mengumumkan yang saya ingin tersenarai dalam bloglist di blog HASRULHASSAN.com. Boleh ke? Harap-harap memenuhi syarat yang di tetapkan supaya blog saya ini memperoleh satu lagi backlink […]

10 entri terbaik Denaihati

contest » denaihati » terbaik denaihati | 28 Aug 2012 | 0

Denaihati? tak perlu saya kenalkan antara blog terbaik di negara ini. Blog yang banyak memberi, dan merupakan idola ramai blogger di Malaysia ini termasuk saya sendiri. Hari ini saya nak […]

Tebus mata ganjaran kad kredit

contest » hadiah » kad kredit » standard chartered | 13 Jun 2012 | 2

Pengunaan kad kredit ada baik dan ada buruknya. Kalau tak ada baiknya pasti tidak lagi wujud kad kredit di dunia ini. Sebenarnya kad kredit mengajar kita mendisiplinkan diri. Sekiranya kita […]

Kenapa Banyak Entry Lelaki Kacak?

belajar seo » contest » Lelaki Kacak » Lelaki Kacak Malaysia » SEO | 27 Mar 2012 | 0

Pelik la bila tengok pada list blog-blog otai di Malaysia ni semua pakat-pakat buat entry tentang lelaki kacak.  lelaki kacak mana yang dimaksudkan? kenapa mesti lelaki kacak? semuanya menjadi persoalan. Jadi […]

My Pinky Moments

contest » my pinky moments | 15 Mar 2012 | 0

My Pinky Moments Contest Hadiah-Hadiahnya : Tempat Pertama : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu  Tempat kedua : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu Tempat ketiga : RM50 […]

Pengalaman kena denda di sekolah

contest » guru » pelajar sekolah » Pengalaman kena denda di sekolah » sekolah » SEO | 26 Jan 2012 | 0

Bila tak ada idea untuk post (ada sebenarnya tapi gambar dalam lap top ni guna PC) terjumpa pula contest dari blog lain maka gatal tangan nak join walaupun sedar diri […]

Kontest pertama azmanisma.com hadiah lumayan

azmanisma.com » contest » hadiah | 20 Jan 2012 | 0

Kontest apa? Jom la baca, rugi kalau tak cuba nasib join kontest kali ni. Hadiah cukup lumayan. Saya kali pertama terjah blog azmanisma ni. Blog yang menarik, lepas ni saya […]

Tak Nak Merokok!

contest » gayahidupsihat.my » nuffnang » photo contest » tak nak » tak nak merokok » taknak | 22 Dec 2011 | 0

Jom kita sebagai rakyat Malaysia teruskan kampen tak nak merokok. Sudah jelas bahawa tidak ada 1 pun kebaikan menjadi seorang perokok, yang ada hanyalah keburukan yang tak terkira banyaknya. Dari […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu