logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: custom album

Diari Ramadhan 1433H | Hari #11

contoh custom album » custom album » Diari Ramadhan 1433H » salmon grill | 01 Aug 2012 | 0

Nak mohon maaf dulu kepada semua yang tengok entry ini di pagi hari. Cadang nak post semalam tapi tak sempat pula. Gambar di bawah merupakan menu berbuka hari ke 11 […]

Diari Ramadhan 1433H | Hari #3

custom album » Diari Ramadhan 1433H » jurugambar perkahwinan » kemahiran hidup » smkrtu | 24 Jul 2012 | 0

Hari ke 3 Ramadhan merupakan hari pertama di sekolah untuk puasa 1433H cukup penat bila ada kerja yang tertanguh dan perlu disiapkan segera. Jadual waktu dah di cepatkan supaya pelajar […]

Contoh custom album terkini

contoh custom album » custom album » jurugambar perkahwinan » jurugambar perkahwinan penang » pakej jurugambar perkahwinan 2012 | 11 Jul 2012 | 0

Nak ikutkan dah banyak custom album yang saya buat, cuma jarang saya publish di blog atau di fan page facebook. Tapi kali ini saya nak kongsi design custom album yang […]

Contoh Custom Album 2012

contoh custom album » custom album » pakej custom album | 23 Mar 2012 | 0

Dah lama tak menulis tentang fotografi dan upload gambar-gambar berkaitan. Banyak kekangan dan insyallah saya akan upload satu persatu. Hari ini saya nak sajikan contoh custom album yang di edit […]

Gambar Persandingan Syafa dan Affan

custom album » jurugambar perkahwinan » pakej fotografi perkahwinan 2012 » pakej jurugambar perkahwinan | 04 Mar 2012 | 0

Dah lama majlis ni berlansung, tapi hari ini baru berpeluang nak update di blog. Banyak lagi gambar dan album yang perlu disiapkan, nasib baik ada isteri yang banyak membantu dalam […]

Kesan Popular Minggu Ini

bahaya 50sen » custom album » duit 50sen » duit syiling baru 50sen » nuffnang » populap minggu ini » PPG UPSI | 26 Jan 2012 | 1

Bermula Januari 2012 trafik blog ini terus menjunam jatuh. Income di Nuffnang pun menjunam sama. Pernah satu ketika blog ini menerima purata trafik 1000UV sehari. Tetapi, setelah keyword yang sering […]

Tempahan Buku Tetamu (Guestbook) Perkahwinan

buku tetamu » contoh custom album » custom album » guestbook perkahwinan » jurugambar perkahwinan » pakej 2012 » pakej custom album » pakej jurugambar perkahwinan | 25 Jan 2012 | 2

Jurugambar perkahwinan, cmratu fotografi mencuba sesuatu yang baru, iaitu menyediakan pakej fotografi pra perkahwinan (pre wedding) berserta album sebagai buku tetamu (guestbook) perkahwinan yang semakin hari menjadi trend majlis perkahwinan […]

Gambar blur tapi saya tetap suka

blur » contoh custom album » custom album » Damia Maisarah » jurugambar perkahwinan » pakej custom album » pakej jurugambar perkahwinan 2012 » Saiful nang | 17 Jan 2012 | 0

Sebenarnya saya ni jenis yang paling tak suka gambar yang blur (yang tidak di sengajakan) iaitu berpunca daripada getaran tangan atau tidak kena pada fokus. Biasanya saya akan delete terus […]

Pakej Custom Album

contoh custom album » custom album » pakej » pakej custom album | 19 Sep 2011 | 2

Custom album telah menjadi trend bagi jurugambar perkahwinan di Malaysia hari ini. Tidak seperti 5 tahun dahulu. Penggunaan DSLR juga memainkan peranan penting dalam perubahan trend ini. Kalau dulu SLR […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu