logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: Damia Maisarah

Gambar Damia tiada kena mengena Villa Nabila

Damia Maisarah » FotoBesar » fotografi | 19 Nov 2013 | 3

Lawak pun ada bila baca kisah-kisah Villa Nabila ni. Tapi lagi lawak bila ramai yang share, bukan setakat share ramai pula yang tambah cerita. Maka lebih menarik la kisah Villa […]

Gambar Potrait Keluarga

Damia Maisarah » fotografi | 03 Jan 2013 | 5

Hari ini nak kongsi gambar potrait keluarga tapi tak cukup ahli sebab salah seorang darinya pegang kamera. Gambar ini dirakam tak sampai pun 5 minit sebab dalam hujan, jadi saya […]

Rehat hujung minggu

Damia Maisarah | 16 Dec 2012 | 5

Hujung minggu ini, minggu bersama keluarga, tak ada tugasan jurugambar perkahwinan. Jadi keluar makan kenduri dan riadah bersama keluarga. Dah lebih sebulan tak rasa lapang di hujung minggu. Jadi kena […]

Pelumba moto 3 bawa penumpang misteri

Damia Maisarah » motogp » pelumba moto 3 | 27 Oct 2012 | 0

Asyik tajuk sirius ja, kali ni bagi gempak sikit. Siapa pelumba moto 3 yang di maksudkan? yang pasti bukanlah pelumba muda Zulfahmi yang mendapat podium di persaingan moto 3 Sepang […]

Petua melayan kerenah anak kecil

anak kecil » Damia Maisarah » kerenah anak » petua melayan kerenah anak kecil | 18 Sep 2012 | 0

Anak baru seorang dah pandai nak bagi petua pula dah tu anak pula belum masuk 2 tahun. Sebenarnya saya cuma nak kongsi petikan dari sebuah buku yang patut di miliki […]

Gambar terbaru Damia Maisarah

canvas » Damia Maisarah | 21 Jun 2012 | 0

Nak tulis panjang macam dulu pun dah makin susah sebab kesibukan melampau, dah selesai exam PJJ sibuk kemas rumah baru pindah. Dan sekarang sibuk dengan marking Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS) […]

Laksa Penang ke 7 tersedap di Dunia

Damia Maisarah » laksa penang » Nurulhuda » Pulau Pinang | 09 May 2012 | 0

Dah lama baca artikel ni, cuma hari ini rasa nak kongsi dengan rakan-rakan blogger (tujuan utama nak simpan dalam blog supaya mudah di cari) kerana isteri dan adik saya merupakan […]

Siap Untuk Ke Kelas VDSLR

Damia Maisarah » drypers » pakej videografi » vdslr | 13 Apr 2012 | 0

Esok saya belajar satu lagi benda baru dalam dunia fotografi iaitu kelas VDSLR anjuran Nikon Club Malaysia di Alor Setar Kedah. Tak sabar rasanya nak ceburi satu lagi cadang besar […]

Ceramah Ustaz Don Buat Ibu Bapa

ceramah ustaz don » cmratu » Damia Maisarah » ustaz don | 12 Apr 2012 | 0

Lagi ceramah Ustaz Don yang patut semua ibu bapa dengar dan faham. Bukan bererti kena tinggal dunia tapi perlu seimbangkan sebaik mungkin. Anak-anak umpama kain putih dan ibu bapalah yang […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu