logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: Damia Maisarah

Kecantikan semulajadi

Damia Maisarah » drypers | 09 Apr 2012 | 0

Dah lama sangat tak menulis blog, sibuk dengan tugasan PJJ. Berat juga tugasan semester ni. Bukan macam semester 1 dan 2. Tutorial pun dah wajib dan kena ke UPSI setiap […]

Gambar terkini Damia Maisarah

Damia Maisarah » jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan | 02 Apr 2012 | 0

Dah lama tak update blog dengan gambar-gambar. Nak post gambar pengantin pun dah banyak di facebook. Jadi yang nak tengok boleh terjah fanpage cmratu fotografi. Dalam sesi bergambar ni ada […]

Gambar Disney On Ice PISA 2012

Damia Maisarah » disney on ice » pisa | 13 Mar 2012 | 0

Asalnya di belakang tiket tidak dibenarkan membawa masuk kamera. Tapi saya cuba saja, mana tahu boleh bawa masuk. Alhamdulillah tidak ada halangan dari pihak yang menjaga tiket dan paling menarik […]

Bermain dengan tone di Photoshop

cmratu.com » Damia Maisarah » jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan » photoshop » RMI » tone | 17 Feb 2012 | 0

Sempena tema RMI di Penang Flickr Group Facebook ‘play with tone’ saya pun nak juga kongsi gambar-gambar yang saya edit di photoshop untuk mengubah tone. Tak pandai pun dan masih […]

Wordless Wednesday #20

Damia Maisarah » Wordless Wednesday | 15 Feb 2012 | 0

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

Gambar blur tapi saya tetap suka

blur » contoh custom album » custom album » Damia Maisarah » jurugambar perkahwinan » pakej custom album » pakej jurugambar perkahwinan 2012 » Saiful nang | 17 Jan 2012 | 0

Sebenarnya saya ni jenis yang paling tak suka gambar yang blur (yang tidak di sengajakan) iaitu berpunca daripada getaran tangan atau tidak kena pada fokus. Biasanya saya akan delete terus […]

Wordless Wednesday #17

Damia Maisarah » Wordless Wednesday » ww | 04 Jan 2012 | 0

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

Damia Maisarah 2012

Damia Maisarah | 01 Jan 2012 | 0

Dah lama rasanya tak upload gambar Damia Maisarah, jadi petang tadi pulang dari Pulau Aman sempat juga bawa Damia Maisarah main skuter yang di beli di Nilai 3, Negeri Sembilan […]

Gambar di Pesta Penang 2011

Damia Maisarah » gambar pesta penang » Pesta penang 2011 | 21 Dec 2011 | 0

Pada hari Isnin yang lepas saya dan isteri telah membawa Damia Maisarah ke Pesta Penang. Tahun lepas 2010 tak pergi pun sebab Damia Maisarah masih kecil dan isteri baru sudah […]

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu