logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: facebook

Pemenang yang terpilih “Penghargaan Buat Pelanggan”

cmratu » facebook » fotografi » jurugambar perkahwinan | 04 Jun 2013 | 1

Saya dan isteri sukar bagi membuat pilihan. Oleh itu saya serahkan kepada Random.org. Dan ini merupakan keputusan dari random.org. Tahniah kepada yang berjaya. Peserta 2 Peserta 1 Mereka yang terpilih […]

Buat kaki RT (twitter) dan Share (facebook) baca dan faham

facebook | 04 Apr 2012 | 0

Entry copy paste sebab terlalu ssibuk minggu ni. Harap rakan-rakan twitter dan facebook yang suka share info tolong baca dan faham. Ini baru cerita undang-undang dunia, belum lagi balasan (kalau […]

Design Kad Nama

cmratu.com » design kad nama » facebook » jurugambar perkahwinan » kad nama | 20 Feb 2012 | 0

Akhirnya siap juga kad nama baru untuk jurugambar perkahwinan cmratu.com. Design kad nama kali ni sangat-sangat ringkas. Isteri tak berapa suka tapi saya nak siapkan cepat jadi dah tak ada […]

Tutorial cara mudah merekabentuk timeline facebook

amanz.my » cara buang timeline » contoh custom album » facebook » facebook timeline » merekabentuk timeline » timeline » tutorial timeline | 29 Dec 2011 | 0

Ini yang nak kongsi dengan rakan-rakan. Facebook sebagai laman web no.1 di Malaysia yang paling ramai pengunjung setiap hari hingga mengalahkan google.com sudah pasti fenomena baru timeline facebook menjadi perhatian […]

Tutorial buang Timeline pada Facebook

cara buang timeline » facebook » timeline | 18 Dec 2011 | 0

Sebenarnya tidak ada cara untuk hilangkan timeline kerana bermula 23hb Disember 2011, semua pengguna Facebook akan menikmati keseronokkan facebook dengan timeline masing-masing. Tak kenal maka tak cinta. Yang pikir dan […]

Gred Gaji Baru SBPA 2012 Kakitangan Awam

Abu bakar haju abdullah » facebook » gaji sebaris SBPA » KPPA » perkeliling SBPA » perkeliling SBPA 2012 » SBPA » SBPA 2012 | 05 Dec 2011 | 0

Sebut je pasal Jadual Kenaikan Gaji Kakitangan Awam Dalam Sistem Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA). Mesti ramai yang tercariĀ² terutama sekali kakitangan awam yang nak tahu gred tangga gaji terkini. […]

Apesal.com bantu trafik blog anda

apesal » apesal.com » facebook » puanbee » SEO » Teknik SEO » trafik » trafik organik | 23 Sep 2011 | 0

Rabu, 21 September 2011, trafik blog ini jatuh merudum. Apesal.com pula tidak boleh di buka (tidak beroperasi) pada hari tersebut. Ini menunjukkan Apesal.com salah satu punca trafik blog Dunia CMRatu […]

Group komuniti blogger terbaik

2dayblogger » Aku seorang blogger » cmratu » facebook » group komuniti | 21 Aug 2011 | 0

Semalam saya ada kongsikan mengenai Facebook Tempat Menjana Trafik. Jadi hari ini saya nak kongsikan pula komuniti yang saya rasakan terbaik buat saya sepanjang menjadi blogger. Ingat ini merupakan perkongsian […]

Facebook tempat menjana trafik

Aku seorang blogger » apesal » apesal.com » blogger area » blogger ping » facebook » innit » meh ping blog sini » port blogger » ubm official ping blog | 20 Aug 2011 | 0

Saya yakin hampir semua pengguna internet hari ini ada akaun Facebook. Apa yang saya hendak ceritakan hari ini berkaitan dengan penulis blog / blogger di Malaysia. Dah banyak group blogger […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu