logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: FotoBesar

Gambar Damia tiada kena mengena Villa Nabila

Damia Maisarah » FotoBesar » fotografi | 19 Nov 2013 | 3

Lawak pun ada bila baca kisah-kisah Villa Nabila ni. Tapi lagi lawak bila ramai yang share, bukan setakat share ramai pula yang tambah cerita. Maka lebih menarik la kisah Villa […]

Bermula cuti sekolah

FotoBesar » fotografi » Pendidikan | 18 Nov 2013 | 7

Alhamdulillah dah mula cuti sekolah untuk pelajar-pelajar sekolah kecuali pelajar SPM dan STPM (yang menggulang sahaja) dan STPM bagi penggal 1 (tingkatan 6 bawah). Cikgu pula masih ramai yang belum […]

Teaser : Outing Click Town Bukit Bendera #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 16 Nov 2013 | 6

Dah terlalu lama tak join mana-mana outing fotografi, memang beza masa zaman bujang dulu hampir tiap-tiap minggu ada sahaja outing. Kali ini dapat juga join outing anjuran Click Town Kopitiam. […]

Fotografi perkahwinan murah 2014

FotoBesar » fotografi » jurugambar perkahwinan | 11 Nov 2013 | 3

Fotografi perkahwinan murah 2014 dari cmratu fotografi bermula dari RM750.00 sahaja. Untuk pakej custom album pula bermula dari RM1500.00 sahaja dan pakej paling tinggi pemintaan adalah pakej lengkap 3 Majlis […]

Best moment dari Damia Maisarah #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 08 Nov 2013 | 2

Bukan wordless tapi tak ada apa nak di kata kan.. biarlah gambar ini yang bercerita.. tak tahu kena saya suka sangat gmabar ni.. 

Potrait keluarga di hari ulang tahun pernikahan ke 4 #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 05 Nov 2013 | 5

Cukup rasanya sekeping untuk hari ini. Simpan gambar untuk entry seterusnya. Tak banyak gambar saya jadi saya upload yang ada gambar sendiri dulu. Nanti baru upload gambar-gambar lain yang di […]

Potrait Nikah Marina dan Syafy #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 03 Nov 2013 | 5

Hari ini akan ke taiping untuk tugasan jurugambar perkahwinan rakan sekelas saya dan isteri semasa di SMT Tengku Abdul Rahman Putra tingkatan 4 dan 5. Sayangnya isteri saya tak dapat […]

Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin HDR – #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 28 Oct 2013 | 3

Hari ini kongsi gambar semalam di Putrajaya. Sebelum ni pergi Masjid Tuanku Sultan Mizan Zainal Abidin atau juga di kenali dengan nama Masjid besi saya tak bawa wide angle lens. […]

Gambar di Hatyai part 2 – #Fotobesar

FotoBesar » fotografi | 27 Oct 2013 | 3

Hari ini nak kongsi gambar part 2 semasa di hatyai. Bagi yang nak guna template Fotobesar ni boleh klik SINI.  

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu