logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: fotografi

Gambar Malam Cinta Rasul, Surau Al-Barakah

1 malaysia » fotografi | 18 Jan 2014 | 2

Pada 14 Jan yang lalu, sempena sambutan maulidul rasul, Surau Al-Barakah, Halaman Kenanga bersama Kebajikan Rakyat 1 Malaysia (KR1M) telah menganjurkan program ‘Malam Cinta Rasul’ di Surau Al-Barakah, Halaman Kenanga. Alhamdulillah, […]

Yahanana #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 15 Jan 2014 | 3

  Wordless Wednesday – Blogger akan pos gambar tanpa penjelasan mengenainya

Blog akan kembali aktif

FotoBesar » fotografi | 13 Jan 2014 | 3

Alhamdulillah akhirnya berkesempatan juga menulis semula di blog ini. Saya ada beritahu isteri kalau tengok saya tak tulis blog sehari maksudnya saya agak tertekan dengan masa, memang tak dinafikan saya […]

Selamat datang 2014

FotoBesar » fotografi | 01 Jan 2014 | 4

Bertuah sangat semalam dapat berjump  dengan Ustaz Azhar Idrus (UAI) walaupun tak sempat nak join outing fotografi dari awal. Kemudian sebelah malam pula walaupun tak lama dapat juga dengar amat […]

Selamat Pengantin Baru Sahabat

FotoBesar » fotografi » jurugambar perkahwinan | 15 Dec 2013 | 3

Semalam seorang lagi sahabat karib saya Abdul Fatah Ahmad, selamat melansungkan majlis perkahwinan di rumah sebelah lelaki. Masih ada lagi rakan-rakan yang membujang, belum sampai jodoh lagi. Semoga mereka di […]

Template baru untuk laman web baru

fotografi | 05 Dec 2013 | 6

Alhamdulillah dah siap pun setup website baru untuk kegunaan tahun 2014, tapi isinya masih kosong, akan di isi juga mulai tahun 2014, sekarang ini cuma setup paparan slide. Mungkin tak […]

Cucu Mohd Rosli Mohd Diah #fotobesar

FotoBesar » fotografi » Wordless Wednesday » ww | 04 Dec 2013 | 5

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

Rebranding jenama baru

FotoBesar » fotografi » jurugambar perkahwinan | 30 Nov 2013 | 3

Saya dan isteri bercadang untuk rebranding jenama cmratu fotografi (fotografi perkahwinan) dari syarikat MMDNH Enterprise kepada jenama baru yang nampak lebih baik dan mudah di sebut. Tetapi keputusan masih belum […]

Percuma sensor cleaning dari Nikon

fotografi | 28 Nov 2013 | 4

Saya tak pasti bila dan sampai bila ada promosi ni. Kalau dulu memang percuma kemudian makin ramai yang mampu milik kamera DSLR maka di ubah kepada kamera yang masih mempunyai […]

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu