logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: fotografi

Minggu yang padat dengan kerja

fotografi » jurugambar perkahwinan | 27 Nov 2013 | 3

Minggu ini walaupun dalam cuti sekolah tetapi sangat padat dengan kerja yang perlu di selesaikan. Minggu ini minggu terakhir pengawasan STPM, saya selaku ketua Pengawas perlu siapkan tuntutan elaun dan […]

Group Photo #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 24 Nov 2013 | 3

Hampir 2 hari tak sempat update blog. Semalam saya dan isteri bermalam di Ipoh kemudian sambung ambil gambar di Ipoh. Ahad malam baru sampai Penang. Banyak juga kerja yang perlu […]

Laptop rosak memang sensara

fotografi | 22 Nov 2013 | 5

Alhamdulillah dah siap repair laptop, habis dalam rm470.00 tapi sangat berbaloi dengan service yang di sediakan. Yang paling penting pada saya cepat siap dan waranty 6 bulan untuk chipset setahun […]

Gambar Damia tiada kena mengena Villa Nabila

Damia Maisarah » FotoBesar » fotografi | 19 Nov 2013 | 3

Lawak pun ada bila baca kisah-kisah Villa Nabila ni. Tapi lagi lawak bila ramai yang share, bukan setakat share ramai pula yang tambah cerita. Maka lebih menarik la kisah Villa […]

Bermula cuti sekolah

FotoBesar » fotografi » Pendidikan | 18 Nov 2013 | 7

Alhamdulillah dah mula cuti sekolah untuk pelajar-pelajar sekolah kecuali pelajar SPM dan STPM (yang menggulang sahaja) dan STPM bagi penggal 1 (tingkatan 6 bawah). Cikgu pula masih ramai yang belum […]

Teaser : Outing Click Town Bukit Bendera #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 16 Nov 2013 | 6

Dah terlalu lama tak join mana-mana outing fotografi, memang beza masa zaman bujang dulu hampir tiap-tiap minggu ada sahaja outing. Kali ini dapat juga join outing anjuran Click Town Kopitiam. […]

Sayangnya bila moment yang cantik di halang

cmratu » fotografi » jurugambar perkahwinan | 12 Nov 2013 | 1

Inilah masalah terkini yang sering di bincangkan oleh jurugambar perkahwinan bukan sahaja di Malaysia malah hampir seluruh dunia. Kecangihan teknologi, telefon bimbit berkamera, malah sekarang dah ada smartwatch yang berkamera […]

Fotografi perkahwinan murah 2014

FotoBesar » fotografi » jurugambar perkahwinan | 11 Nov 2013 | 3

Fotografi perkahwinan murah 2014 dari cmratu fotografi bermula dari RM750.00 sahaja. Untuk pakej custom album pula bermula dari RM1500.00 sahaja dan pakej paling tinggi pemintaan adalah pakej lengkap 3 Majlis […]

Best moment dari Damia Maisarah #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 08 Nov 2013 | 2

Bukan wordless tapi tak ada apa nak di kata kan.. biarlah gambar ini yang bercerita.. tak tahu kena saya suka sangat gmabar ni.. 

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu