logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: gambar hdr

Dalam aku ada kamu

cmratu » gambar hdr » hdr » jurugambar perkahwinan » pakej fotografi perkahwinan 2013 » pakej jurugambar perkahwinan | 14 Oct 2012 | 1

Hujung minggu kalau ada tugasan jurugambar perkahwinan memang sibuk la. Tak sempat nak update blog. Tapi ni curi masa juga sebab hari ini bukan majlis persandingan dan cuma majlis pernikahan. […]

HDR Potrait

gambar hdr » hdr » Potrait | 30 Sep 2012 | 0

Saya masih belajar mengolah gambar High Dynamic Range (HDR) menggunakan sekeping RAW file dari kamera. Dengan teknologi sekarang tidak perlu lagi menggunakan lebih dari sekeping gambar untuk menghasilkan HDR. Kali […]

Gambar HDR dari bawah Jambatan Pulau Pinang

FotoBesar » fotografi » gambar hdr » hdr » jambatan pulau pinang » tutorial asas fotografi | 01 Mar 2012 | 1

Dah lama tak edit HDR ni. Ntah macam mana semalam teringat nak buat HDR sebab ada shoot RAW file masa sesi post wedding Affan dan Syafa minggu lalu. Pada saya […]

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu