logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: hadiah

Tebus mata ganjaran kad kredit

contest » hadiah » kad kredit » standard chartered | 13 Jun 2012 | 2

Pengunaan kad kredit ada baik dan ada buruknya. Kalau tak ada baiknya pasti tidak lagi wujud kad kredit di dunia ini. Sebenarnya kad kredit mengajar kita mendisiplinkan diri. Sekiranya kita […]

Hadiah Dari Standard Chartered TV LED 3D 47in

hadiah » PRU 13 » standard chartered » Year End Spend Promotion | 22 Mar 2012 | 1

Alhamdulillah, tuah ayam nampak di kaki, tuah saya hanya Allah yang tahu. Tak sangka penyertaan Standard Chartered Year End Spend Period 1 Promotion  yang berlansung pada akhir tahun lalu dengan menghantar SMS […]

Kontest pertama azmanisma.com hadiah lumayan

azmanisma.com » contest » hadiah | 20 Jan 2012 | 0

Kontest apa? Jom la baca, rugi kalau tak cuba nasib join kontest kali ni. Hadiah cukup lumayan. Saya kali pertama terjah blog azmanisma ni. Blog yang menarik, lepas ni saya […]

Hadiah dari Denaihati dan equrban.com

contest » denaihati » equrban » hadiah | 21 Sep 2011 | 0

Terima kasih tak terhingga kepada penganjur Contest : Cabaran Malaysia Merdeka 54 Denaihati iaitu Denaihati.com dan juga kepada penaja contest ini equrban.com kerana sudi memilih semua peserta yang mengambil bahagian sebagai pemenang. […]

Terima Kasih Nuffnang

astro suara kami consert » hadiah » hadiah dari nuffnang » nuffnang | 13 Sep 2011 | 0

Semalam bila buka email dapat email dari pihak nuffnang, tak sangka la pula. Ini isi kandungan email yang saya terima.  Clik pada gambar untuk baca kandungan email Terima kasih tak […]

Contest : Review Alexa @ Pacifista.my

Alexa » churp churp » contest » hadiah » pacifista.my | 24 Aug 2011 | 0

Semalam saya telah pun join Contest : Review Alexa @ Pacifista.my. Senang saja contest ni tapi hadiah yang ditawarkan sangat LUMAYAN. Macam biasa, masuk contest ni dah tentu tak kena […]

Cik Bunny Nak Bagi Iklan Percuma

cik bunny » cmratu » contest » hadiah | 05 Aug 2011 | 0

Jom kita pakat-pakat cuba nasib, mana tahu bertuah dapat la Iklan percuma kat Blog Cik Bunny Nak join juga jom klik pada gambar diatas. Nak menang hadiah banyak klik SINI […]

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu