logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: jurugambar perkahwinan

Pemulaan positif dari Adsanse

adsanse » jurugambar perkahwinan » jurugambar perkahwinan penang » jurugambar perkahwinan utara » pakej jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan 2013 | 10 Nov 2012 | 5

Selepas 5 hari, blog muktasim.com ini telah pun membuahkan hasil (biar kecil asalkan berhasil). Pada saya ianya satu permulaan yang positif. Saya akan belajar lagi teknik-teknik blog berkaitan wordpress ini […]

Sakit bahu dan leher

jurugambar perkahwinan » pakej fotografi perkahwinan 2013 » pakej jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan 2013 » panadol » panadol extend » panaflex | 07 Nov 2012 | 5

Dari hari rabu minggu lepas, maksudnya dah seminggu lebih saya sakit bahu dan leher. Tak tahu la sebab apa, ada yang kata sebab salah tidur, banyak duduk depan PC salah […]

Akhirnya bertukar juga..

cmratu » header banner » jurugambar perkahwinan | 06 Nov 2012 | 8

Selepas lebih setahun di blogspot saya juga mengikut jejak langkah rakan-rakan blogger yang lain untuk berhijrah ke wordpress. Tapi banyak yang saya perlu pelajari. Pening bila tengok WP ni. Sama […]

Kelas Fotografi Macro

asas fotografi » belajar fotografi » fotografi macro » jurugambar perkahwinan » macro » macro fotografi » pakej fotografi perkahwinan 2013 | 20 Oct 2012 | 0

Alhamdulillah dapat sertai kelas fotografi macro pada 19 Oktober 2012 jam 8 malam hingga 10 malam, 2 jam yang cukup bermakna¬†‘Learn From A Nikon Pros’ with Sirmart Outdoorgraphy (Extreme Macro). […]

Dalam aku ada kamu

cmratu » gambar hdr » hdr » jurugambar perkahwinan » pakej fotografi perkahwinan 2013 » pakej jurugambar perkahwinan | 14 Oct 2012 | 1

Hujung minggu kalau ada tugasan jurugambar perkahwinan memang sibuk la. Tak sempat nak update blog. Tapi ni curi masa juga sebab hari ini bukan majlis persandingan dan cuma majlis pernikahan. […]

Baik atau Bodoh?

baik » bodoh » jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan 2013 | 12 Oct 2012 | 0

Teringat cerita masa di maktab perguruan dulu, ada seorang pensyarah ni tanya “kalau lampu isyarat merah dan setiap penjuru tidak ada kereta dan kita masih menunggu hingga lampu isyarat hijau, […]

SRS Clockspring Proton Savvy

clock spring » jurugambar perkahwinan » proton savvy » savvy SRS clock spring » SRS clockspring | 04 Oct 2012 | 0

Semalam terpaksa hantar kereta Proton Savvy kesayangan saya ke Proton Service Center untuk menukar SRS Clockspring yang baru. Hon kereta saya tidak berfungsi dan ada bunyi yang tidak menyenangkan apabila […]

Sunset di Teluk Bayu

jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan 2013 » sunset » sunset teluk bayu | 03 Oct 2012 | 0

Alhamdulillah, berjaya juga dapat apa yang dihajati selama ini. Dah lebih setahun saya beli¬†filter ND2-400 77mm (RM150) hasil dari duit yang di beri oleh denaihati.com dan e-qurban tetapi baru semalam […]

Logo baru atau lama?

cmratu.com » jurugambar perkahwinan » jurugambar perkahwinan penang » logo » logo jurugambar » pakej jurugambar perkahwinan 2013 | 29 Sep 2012 | 0

Walaupun dalam tak ada masa nak mengajar di sekolah (di sekolah sahaja) edit gambar dan buat tugasan PJJ masih sempat lagi saya cipta satu lago khas untuk jurugambar perkahwinan cmratu […]

« Artikel Terkini »
« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu