logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: marhaban ya ramadhan

Diari Ramadhan 1432 | Day 16

cmratu » Diari Ramadhan » marhaban ya ramadhan » muktasim » Program 30minit » ramadhan | 17 Aug 2011 | 0

Hari ke-16 puasa demam makin ok. Dah 4 Hari berbuka dengan air panas, lansung tak boleh nak minum ais. Nasib baik di sekolah sekarang ni tengah Percubaan PMR, jadi tak […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 15

biskut raya » bonus 1/2 bulan gaji » bonus kakitangan kerajaan » Diari Ramadhan » ikea » marhaban ya ramadhan » ramadhan | 15 Aug 2011 | 0

Hari ke-15 Ramadhan demam dah makin sembuh, tapi sesema dan batuk masih berterusan. Yang menarik hari ke-15 ni kakitangan kerajaan dah mula dapat bonus 1/2  bulan gaji yang dijanjikan kerajaan. […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 14

Damia Maisarah » Diari Ramadhan » marhaban ya ramadhan » ramadhan » vitamin C | 15 Aug 2011 | 0

Hari ke-14 Ramadhan saya tak kemana-mana, duduk rumah je sebab demam sesema. Nak bangun pun tak larat. Jadi gambar pun dalam rumah ja la. Nak dekat dengan Damia Maisarah pun […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 9

baju kurung raya » baju raya » Damia Maisarah » Diari Ramadhan » marhaban ya ramadhan » ramadhan | 10 Aug 2011 | 0

9 Ramadhan saya dan isteri ke Kompleks Bukit Jambul untuk membeli barang keperluan rumah. Dah alang-alang tu singah la juga di Kamdar. Berkenan la pula tengok baju kurung kecil untuk […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 8

contoh custom album » custom album » Diari Ramadhan » marhaban ya ramadhan » ramadhan | 09 Aug 2011 | 0

Hari ke-8 Ramadhan iaitu bersamaan 8 Ogos 2011 telah siap custom album Zharif dan Shaz. Ini bermakna genap sebulan dari tarikh Persandingan 9 Julai 2011. Harap pasangan ini akan berpuas […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 6

cmratu » Damia Maisarah » Diari Ramadhan » jurugambar perkahwinan » marhaban ya ramadhan » racun minggu ini » ramadhan | 07 Aug 2011 | 0

Hari ke-6 Ramadhan agak memenatkan, sebelah pagi bawa rakan ke kedai kamera Elite Professional, Penang Road untuk tread in kamera dia. Kemudian dalam pukul 2 ronda-ronda area Georgetown sampai jam 5 petang. […]

Diari Ramadhan | Day 5

Diari Ramadhan » marhaban ya ramadhan » nikon » queensbay mall » ramadhan » sigma 10-20 | 06 Aug 2011 | 0

Hari ke-5 banyak urusan bersama isteri, sempat lagi lepas solat jumaat ‘window shopping’ bersama isteri di Queensbay Mall. Beri barang rumah sikit-sikit. Gambar untuk Ramadhan ke-5 juga dengan menggunakan lens […]

Diari Ramadhan | Day 4

cmratu » d7000 » Diari Ramadhan » marhaban ya ramadhan » nikon » ramadhan | 04 Aug 2011 | 0

Hari ke-4 Ramadhan lebih sibuk dari hari-hari biasa hingga tak sempat nak dapatkan gambar yang menarik untuk hari ini. Jadi guna apa yang ada didepan mata sahaja bagi melengkapkan Diari […]

Diari Ramadhan | Day 3

ais cream soda » Diari Ramadhan » marhaban ya ramadhan » muktasim » ramadhan » Soda | 04 Aug 2011 | 0

Lewat untuk post kali ini atas sebab kesibukkan yang teramat sangat. Ingatkan dah selesai semuanya hari ini, tapi perlu membuat pembetulan bagi setiap pelajar dan perlu selesaikan minggu ini juga. […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu