logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: Nurulhuda

Ulang tahun Pernikahan yang ke-3

muktasim » Nurulhuda » Uncategorized | 15 Nov 2012 | 9

Alhamdulillah hari ini 1 Muharam 1434H genap 3 tahun saya dan isteri bernikah di Masjid Jamek Sungai Dungun, Bagan Serai, Perak. Saya mengambil peluang in mengucapkan salam maal hijrah buat […]

Laksa Penang ke 7 tersedap di Dunia

Damia Maisarah » laksa penang » Nurulhuda » Pulau Pinang | 09 May 2012 | 0

Dah lama baca artikel ni, cuma hari ini rasa nak kongsi dengan rakan-rakan blogger (tujuan utama nak simpan dalam blog supaya mudah di cari) kerana isteri dan adik saya merupakan […]

Banner untuk pengiklanan

banner » banner iklan » contoh banner » fotografi perkahwinan » jurugambar perkahwinan » Nurulhuda | 15 Mar 2012 | 0

Bila dah ada blog pribadi rasa rugi pula tak promote produk jualan sendiri. Macam saya ni jual ‘service’ sebagai jurugambar perkahwinan. Jadi saya pun cuba design banner untuk tujuan promosi. […]

Kelebihan Motosikal Yamaha Ego

ego » kelebihan motosikal ego » kemalangan jalan raya » Nurulhuda » yamaha ego | 12 Jan 2012 | 0

Tajuk apa pula ni? dah lama tak menulis blog ni, hari ini 12 Januari 2012, isteri saya Nurulhuda telah mengalami kemalangan semasa hendak pergi ke tempat kerja. Nampak teruk, tapi […]

Selamat Hari Lahir Damia Maisarah

Damia Maisarah » muktasim » Nurulhuda » selamat hari lahir | 31 Oct 2011 | 0

Hari ini genaplah setahun umur anak pertama saya dan isteri, Nurulhuda. Mengenang kembali peristiwa setahun yang lalu, disaat saya bergelar ayah. Pagi 30hb Oktober 2011 jam 10 mama Damia Maisarah […]

Update : Majlis Berbuka di Nurul Ikan Bakar

Damia Maisarah » muktasim » Nurul ikan bakar » Nurulhuda » smkrtu | 24 Aug 2011 | 0

Bersama rakan-rakan guru SMKRTU dan guru SMKRTU yang telah bertukar. Ada yang tiada dalam gambar, minta maaf ye. Tak banyak pun gambar, semua gambar selepas berbuka. Terlupa pula nak ambil […]

Header Banner Baru

banner » banner merdeka » banner ramadhan » banner raya » cmratu » Damia Maisarah » header banner » muktasim » Nurulhuda | 23 Aug 2011 | 0

Semalam lepas berbuka dengan rakan-rakan guru SMKRTU di Nurul Ikan bakar, terus pulang awal untuk shoot potrait keluarga bagi tujuan banner baru dan kad raya. Raya tahun ini tema keluarga […]

Hadiah Dari Majalah Pa&Ma

alaf21 » Damia Maisarah » Krangkraf » Majalah Pama » muktasim » Nurulhuda » Pama » papa mama romantis | 13 Aug 2011 | 0

Hari ini Nurulhuda dapat bungkusan pos laju. Pelik juga tengok bugkusan besar. Bila buka tengok dari Karangkraf hadiah untuk pemenang PAPA MAMA ROMANTIK Jan 201.  Kalau ikutkan pada Majalah Pa&Ma […]

Wordless Wednesday #5

Damia Maisarah » Nurulhuda | 03 Aug 2011 | 0

Terima kasih buat Nurulhuda atas gambar saya bersama Damia Maisarah ini..  Koleksi Wordless Wednesday #1 | #2 | #3 | #4 Website : http://cmratu.com/ Flickr : http://www.flickr.com/photos/cmratu Iphone 4 paling murah di […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu