logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: pageview

Header Banner baru Dunia CMRatu

CPC » header banner » jurugambar perkahwinan » jurugambar perkahwinan utara » kampen CPM » nuffnang » pageview | 04 Dec 2011 | 0

Hari ini baru dapat gambar yang best untuk edit header banner yang baru. Thanks sekali lagi kepada Photo village studio¬†kerana sudi ambilkan gambar saya dan keluarga. Cantik sangat gambar ni. […]

Pageview Oktober Menlonjak 2 kali ganda

Alexa » Alexa Malaysia Rank » pageview | 01 Nov 2011 | 0

Tak sangka Pageview blog Dunia CMRatu ini bagi bulan Oktober melonjak naik lebih 2 kali ganda dari bulan sebelumnya. Saya juga tidak yakin mampu mengekalkan jumlah pageview bagi bulan November […]

Pageview 12,709

cerita mamat » ceritamamat » pageview » SEO | 01 Oct 2011 | 0

Bulan September telah pun berlalu dan kini sudah pun masuk bulan baru. Target untuk kekal 10,000 pageview seperti bulan Ogos menampakkan peningkatan. Jumlah 12,709 menaikkan semangat saya untuk terus menulis.¬† […]

3 Bulan Menjadi Blogger

3 bulan » Alexa » Alexa Ranking » farah af2 » keyword » Pagerank » pageview » SEO Quake » Teknik SEO | 08 Sep 2011 | 0

Hari ini genap 3 Bulan menjadi blogger, baru nak belajar merangkak. Banyak yang saya pelajari dalam dunia blog sepanjang tempoh ini dan banyak lagi yang perlu saya pelajari. Terutamanya mengenai […]

Selamat tinggal dunia Blog

aku blogger » pageview » pageview 10000 » selamat hari raya aidilfitri » selamat tinggal dunia blog » Teknik SEO | 29 Aug 2011 | 0

Esok dah nak raya, hari ini pasti semua orang sibuk dengan persiapan hari raya. Ada yang berada di kampung halaman yang mungkin tak ada line internet. Jadi rasanya minggu ini […]

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu