logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: pakej jurugambar perkahwinan

Aktiviti cuti sekolah

cuti sekolah » jurugambar perkahwinan » jurugambar perkahwinan penang » pakej fotografi perkahwinan 2013 » pakej jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan 2013 » smkrtu | 12 Nov 2012 | 6

Sekejap sahaja dah habis tamat sesi persekolahan tahun 2012, bermakna semua pelajar sekolah (kecuali tingkatan 5 dan 6 atas) dan guru yang tidak menjaga peperiksaan SPM dan STPM sudah mula […]

Pemulaan positif dari Adsanse

adsanse » jurugambar perkahwinan » jurugambar perkahwinan penang » jurugambar perkahwinan utara » pakej jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan 2013 | 10 Nov 2012 | 5

Selepas 5 hari, blog muktasim.com ini telah pun membuahkan hasil (biar kecil asalkan berhasil). Pada saya ianya satu permulaan yang positif. Saya akan belajar lagi teknik-teknik blog berkaitan wordpress ini […]

Sakit bahu dan leher

jurugambar perkahwinan » pakej fotografi perkahwinan 2013 » pakej jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan 2013 » panadol » panadol extend » panaflex | 07 Nov 2012 | 5

Dari hari rabu minggu lepas, maksudnya dah seminggu lebih saya sakit bahu dan leher. Tak tahu la sebab apa, ada yang kata sebab salah tidur, banyak duduk depan PC salah […]

Dalam aku ada kamu

cmratu » gambar hdr » hdr » jurugambar perkahwinan » pakej fotografi perkahwinan 2013 » pakej jurugambar perkahwinan | 14 Oct 2012 | 1

Hujung minggu kalau ada tugasan jurugambar perkahwinan memang sibuk la. Tak sempat nak update blog. Tapi ni curi masa juga sebab hari ini bukan majlis persandingan dan cuma majlis pernikahan. […]

Pakej Jurugambar Perkahwinan 2013

pakej custom album » pakej fotografi perkahwinan 2013 » pakej jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan 2013 » pakej stiky album | 03 Sep 2012 | 1

Pakej jurugambar perkahwinan yang di sediakan pada tahun 2013 tidak banyak berbeza dari tahun 2012. Bagi pakej stiky album tidak ada perubahan pada tahun ini, insyallah masih antara yang termurah. […]

Wordless Wednesday #25 ada rupa artis tak?

artis » jurugambar perkahwinan penang » pakej jurugambar perkahwinan » Wordless Wednesday » ww | 16 May 2012 | 0

NOTA: Catatan ini adalah catatan bergambar tanpa nota. Ianya seolah-olah tradisi pada hari Rabu untuk Blogger melepaskan catatan yang bisu tanpa perlu banyak menghabiskan idea menulis artikel.

Gambar terkini Damia Maisarah

Damia Maisarah » jurugambar perkahwinan » pakej jurugambar perkahwinan | 02 Apr 2012 | 0

Dah lama tak update blog dengan gambar-gambar. Nak post gambar pengantin pun dah banyak di facebook. Jadi yang nak tengok boleh terjah fanpage cmratu fotografi. Dalam sesi bergambar ni ada […]

3 Hari Tanpa Blog

cmratu » fan page » pakej jurugambar perkahwinan » SEO | 20 Mar 2012 | 0

Akhirnya hari ini berkesempatan untuk menulis di blog. Banyak perkara yang berlaku beberapa hari ini yang membataskan penulisan saya. Kalau boleh hari-hari nak tulis blog, nak upload gambar. Yang jelas […]

Gambar Persandingan Syafa dan Affan

custom album » jurugambar perkahwinan » pakej fotografi perkahwinan 2012 » pakej jurugambar perkahwinan | 04 Mar 2012 | 0

Dah lama majlis ni berlansung, tapi hari ini baru berpeluang nak update di blog. Banyak lagi gambar dan album yang perlu disiapkan, nasib baik ada isteri yang banyak membantu dalam […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu