logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: ramadhan

Diari Ramadhan 1432 | Day 29

akhir ramadhan » Damia Maisarah » Diari Ramadhan » kasut raya » ramadhan | 02 Sep 2011 | 0

Hehe.. hari ini baru berkesempatan post entry terakhir untuk diari ramadhan, 29 Ramadhan saya di kampung halaman isteri. Sebelah pagi saya dan isteri pergi membeli beberapa barang masak tambahan yang […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 28

banner ramadhan » Diari Ramadhan » ramadhan » Zakat Fitrah | 31 Aug 2011 | 0

Hari ke-28 Ramadhan, saya seharian di kampung isteri. Sebelah pagi cuma habiskan masa berehat di rumah sahaja. Sebelah petang pergi shooping barang untuk santapan di pai raya. Banyak la juga […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 27

Diari Ramadhan » nibung tebal » ramadhan » sg aceh » siput duri | 28 Aug 2011 | 0

Hari ke-27 Ramadhan saya dan keluarga pulang ke kampung halaman isteri, tak jauh pun dari Pulau Pinang ke Kuala Kurau, Perak. Lebih kurang 1 jam perjalanan. Alhamdulillah kami keluar rumah […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 26

banner ramadhan » Diari Ramadhan » khatam al-quran » ramadhan » smkrtu » surau sekolah » tadarus al-quran | 28 Aug 2011 | 0

Hari ke 26 Ramadhan merupakan hari terkahir persekolahan sebelum mula cuti penggal 2. Rugi cikgu-cikgu tahun ni cuti Hari Raya Aidilfitri dan Hari Merdeka dalam cuti penggal 2. Di sekolah […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 25

banner ramadhan » Diari Ramadhan » ramadhan » vicks | 27 Aug 2011 | 0

Hari ke 25 Ramadhan hujan sepanjang hari. Memang sejuk, jadi tak proaktif, di sekolah pun hampir separuh pelajar tidak hadir sekolah. Maklum la dah nak raya. Yang datang pula ramai […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 24

bonus 1/2 bulan gaji » Diari Ramadhan » ramadhan » smkrtu | 26 Aug 2011 | 0

Lambat lagi update Diari Ramadhan untuk kali ini. Hari 24 Ramadhan sudah mula musim hujan di Pulau Pinang. Cuaca sejuk, nasib baik tak banjir. Sebelah petang selepas tamat persekolah sesi […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 23

Diari Ramadhan » e-disiplin » kes disiplin » pelajar ponteng » ramadhan » smkrtu | 24 Aug 2011 | 0

Hari ke-23 Ramadhan agak penuh dengan kerja sekolah dan kes disiplin. Saya bukan guru disiplin, tapi saya berpegang setiap guru adalah guru disiplin. Mana yang boleh kita jaga, kita jaga. […]

Diari Ramadhan 1432 | Day 22

Diari Ramadhan » iftar » Nurul ikan bakar » ramadhan » smkrtu | 23 Aug 2011 | 0

Hari ke-22 Ramadhan saya dan isteri berbuka di Nurul Ikan bakar, Batu Uban bersama rakan-rakan guru SMKRTU. Bekas-bekas guru SMKRTU yang telah berpindah ke sekolah lain dan yang berpindah ke […]

Update : Outing Street Photo, Sunset & IFTAR – Penang Flickr

bayan baru » bazzar ramadhan » masjid bayan baru » Outing Ramadhan » ramadhan | 22 Aug 2011 | 0

Hari ini say update gambar-gambar semasa Outing Street Photo, Sunset & IFTAR – Penang Flickr semasa sebelum bergerak ke Bukit Penara. Semua gambar ini di bazzar Ramadhan Bayan Baru. Layan…. […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu