logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: SEO

Mula di senarai Alexa

Alexa » Alexa Malaysia Rank » Alexa Ranking » SEO | 09 Nov 2012 | 8

Permulaan buat blog baru ini, selepas 2 hari di lancarkan blog ini di senarikan pada rank 12,766,444 dan masih belum ada rank untuk negara. Dulu masa mula-mula menulis tak ambil […]

Kuasa SEO

jadual kelayakan pinjaman perumahan » jurugambar perkahwinan » jurugambar perkahwinan penang » pakej jurugambar perkahwinan 2012 » SEO » Teknik SEO | 28 May 2012 | 0

Akhirnya genap 1 minggu tak update blog akibat terlalu sibuk. Tugasan PJJ, semak kertas peperiksaan pertengahan tahun dan pindah barang dari rumah sewa ke rumah baru. Bukan setakat tulis blog […]

Kenapa Banyak Entry Lelaki Kacak?

belajar seo » contest » Lelaki Kacak » Lelaki Kacak Malaysia » SEO | 27 Mar 2012 | 0

Pelik la bila tengok pada list blog-blog otai di Malaysia ni semua pakat-pakat buat entry tentang lelaki kacak.  lelaki kacak mana yang dimaksudkan? kenapa mesti lelaki kacak? semuanya menjadi persoalan. Jadi […]

3 Hari Tanpa Blog

cmratu » fan page » pakej jurugambar perkahwinan » SEO | 20 Mar 2012 | 0

Akhirnya hari ini berkesempatan untuk menulis di blog. Banyak perkara yang berlaku beberapa hari ini yang membataskan penulisan saya. Kalau boleh hari-hari nak tulis blog, nak upload gambar. Yang jelas […]

Pengalaman kena denda di sekolah

contest » guru » pelajar sekolah » Pengalaman kena denda di sekolah » sekolah » SEO | 26 Jan 2012 | 0

Bila tak ada idea untuk post (ada sebenarnya tapi gambar dalam lap top ni guna PC) terjumpa pula contest dari blog lain maka gatal tangan nak join walaupun sedar diri […]

Entry paling kurang, UV paling tinggi

belanjawan 2012 » gaji sebaris SBPA » nuffnang » pekeliling SBPA » SBPA 2012 » SEO | 12 Dec 2011 | 0

Minggu lepas akibat keletihan dengan pelbagai kerja dan kurang sihat saya cuma berjaya menulis 2 entry berbanding selalu sekurang-kurangnya 1 entry sehari. Tetapi apa yang berlaku berpunca dari SEO keyword […]

Buat pertama kali cecah angka 1000UV

Aku seorang blogger » cmratu » nuffnang » SEO » Teknik SEO | 13 Oct 2011 | 0

Kalau nak banding dengan blog-blog otai tu kira biasa-biasa la uniques visitor (UV) lebih 1000 setiap hari, tapi blogger baru macam saya ni nak rasa 1000UV seminggu pun kadang-kadang sahaja. […]

Tips dan Teknik SEO berkesan

blog list » SEO » Teknik SEO » tips » tips seo | 04 Oct 2011 | 0

Dalam kesibukan bekerja sebagai Guru, part time Jurugambar Perkahwinan dan belajar PJJ PPG UPSI saya tak banyak menulis artikel untuk tujuan trafik organik (SEO). Setelah membaca tips-tips SEO dari blog […]

Pageview 12,709

cerita mamat » ceritamamat » pageview » SEO | 01 Oct 2011 | 0

Bulan September telah pun berlalu dan kini sudah pun masuk bulan baru. Target untuk kekal 10,000 pageview seperti bulan Ogos menampakkan peningkatan. Jumlah 12,709 menaikkan semangat saya untuk terus menulis.  […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu