logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kategori: Teknik SEO

Jom jadi bloglist muktasim.com

Pagerank » Teknik SEO | 14 Nov 2012 | 17

Hari ini saya nak ajak semua blogger menjadi bloglist di blog baru saya ni. Tapi bila fikir semula, siapa yang nak dengan blog PR 0 ni? Ok, saya tambah tawaran, […]

Kuasa SEO

jadual kelayakan pinjaman perumahan » jurugambar perkahwinan » jurugambar perkahwinan penang » pakej jurugambar perkahwinan 2012 » SEO » Teknik SEO | 28 May 2012 | 0

Akhirnya genap 1 minggu tak update blog akibat terlalu sibuk. Tugasan PJJ, semak kertas peperiksaan pertengahan tahun dan pindah barang dari rumah sewa ke rumah baru. Bukan setakat tulis blog […]

Buat pertama kali cecah angka 1000UV

Aku seorang blogger » cmratu » nuffnang » SEO » Teknik SEO | 13 Oct 2011 | 0

Kalau nak banding dengan blog-blog otai tu kira biasa-biasa la uniques visitor (UV) lebih 1000 setiap hari, tapi blogger baru macam saya ni nak rasa 1000UV seminggu pun kadang-kadang sahaja. […]

Tips dan Teknik SEO berkesan

blog list » SEO » Teknik SEO » tips » tips seo | 04 Oct 2011 | 0

Dalam kesibukan bekerja sebagai Guru, part time Jurugambar Perkahwinan dan belajar PJJ PPG UPSI saya tak banyak menulis artikel untuk tujuan trafik organik (SEO). Setelah membaca tips-tips SEO dari blog […]

Menilai SEO blog anda

belajar seo » SEO » Teknik SEO » trafik | 26 Sep 2011 | 0

Entry kali ini untuk rakan-rakan blogger BARU seperti saya (yang otai-otai dah tahu lama) yang minat belajar SEO dengan lebih mendalam lagi. Walaupun ada yang mengatakan bahawa ilmu SEO tiada […]

Apesal.com bantu trafik blog anda

apesal » apesal.com » facebook » puanbee » SEO » Teknik SEO » trafik » trafik organik | 23 Sep 2011 | 0

Rabu, 21 September 2011, trafik blog ini jatuh merudum. Apesal.com pula tidak boleh di buka (tidak beroperasi) pada hari tersebut. Ini menunjukkan Apesal.com salah satu punca trafik blog Dunia CMRatu […]

Trafik Organik

ariffshah » ariffshah.com » dunia fotografi » fotografi perkahwinan » free trafik » SEO » Teknik SEO » trafik » trafik organik | 12 Sep 2011 | 0

Trafik Organik, merupakan trafik di mana datangnya daripada hasil carian di “search engine” seperti Google, Yahoo DLL. Ini bermakna pengunjung blog adalah asli masuk ke blog untuk membaca artikel / […]

3 Bulan Menjadi Blogger

3 bulan » Alexa » Alexa Ranking » farah af2 » keyword » Pagerank » pageview » SEO Quake » Teknik SEO | 08 Sep 2011 | 0

Hari ini genap 3 Bulan menjadi blogger, baru nak belajar merangkak. Banyak yang saya pelajari dalam dunia blog sepanjang tempoh ini dan banyak lagi yang perlu saya pelajari. Terutamanya mengenai […]

Selamat tinggal dunia Blog

aku blogger » pageview » pageview 10000 » selamat hari raya aidilfitri » selamat tinggal dunia blog » Teknik SEO | 29 Aug 2011 | 0

Esok dah nak raya, hari ini pasti semua orang sibuk dengan persiapan hari raya. Ada yang berada di kampung halaman yang mungkin tak ada line internet. Jadi rasanya minggu ini […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu