logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Commentluv kembali pulih

Uncategorized | 21 Jun 2013 | 17

Alhamdulillah selepas beberapa bulan terbiar sahaja masalah commnetluv di blog ini, walaupun ramai yang tolong maklumkan tetapi saya tak sempat nak tengok dan betulkan. Nak blogwalking pun tak sempat. InsyaAllah, mulai hari ini setelah berjaya selesaikan masalah commentluv atas bantuan sifu-sifu AzmanIshak dan Shakiddo saya akan mula blogwalking. Baru seronok nak blogwalking bila commnetluv di blog sendiri dah boleh guna semula.

commentluv

Rasanya pasti ramai yang hadapi masalah commentluv, penyelesaianya tak susah tapi bila tak ada pengalaman dan ilmu yang mudah pun tak dapat nak buat. Terima kasih buat mereka yang membantu, puncanya adalah dari plugin. Saya deactivate semua plugin kemudian activate semula satu persatu untuk kesan plugin mana yang menjadi punca masalah commentluv.

DSC_0064

 

Share sekeping gambar Damia Maisarah di ambil semalam dengan kamera Nikon D90 pada ISO 1600. Pada saya ISO 1600 pada kamera d90 masih lagi cantik untuk cetakkan 4R.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

17 MAKLUM BALAS: Commentluv kembali pulih

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu