logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Contest SEO Eridy

contest seo | 03 Dec 2013 | 26

Ini bukan kali pertama join contest SEO, tapi memang tak pernah menang. Sedar diri masih lemah dan kurang ilmu tentang SEO, jadi tak salah kalau mencuba dan terus mencuba. Sekurang-kurangnya dari contest SEO Eridy ni kita dapat belajar dari blogger-bogger lain apa teknik SEO yang mereka gunakan. Kita boleh survey tengok blog-blog yang berada di puncak google bagi keyword Contest SEO Eridy ni. Bagaimana penulisan mereka, apa lagi tambahan yang mereka lakukan dan adakah pagerank tinggi menjadi faktor utama, kerana contest SEO kali ini nampak ramai otai-otai blogger yang ambil bahagian. Mungkin sebab dah lama tak ada contest SEO.

Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Dalam survey blogger-blogger yang dah join ada yang siap buatkan banner promosi, mungkin ini salah satu strategi SEO, jadi saya pun gatal tangan buat juga banner, tapi banner orang tak berapa nak rajin.

Pakej Fotografi Perkahwinan

Ada yang nak join? nak cuba nasib macam saya? jom baca detail tentang Contest SEO Eridy kat bawah ni.

Tarikh

Tarikh pendaftaran / penyertaan dibuka : hari ini (diawalkan) – 11.12.13 .
Tarikh pendaftaran ditutup : 11.12.13
Contest bermula : 12.12.13 – 30.12.13


Syarat Contest SEO ERIDY

* Peserta bertandingan atas keyword ” Contest SEO Eridy ” .
* Entri mengikuti kreativiti tersendiri .

Hadiah

Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00

Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Pemenang akan dipilih berdasarkan carian di Google.com dengan menggunakan private browsing pada 31.12.13. Hantar penyertaan dengan komen di  http://eridy.com/contest-seo-eridy/

Contest SEO Eridy

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

26 MAKLUM BALAS: Contest SEO Eridy

Balas komen titan Batal

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu