logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Custom Album Istimewa

Sebenarnya ada pelbagai jenis dan rekabentuk custom album. Hari ini saya akan perkenalkan salah satu jenis yang jarang saya buat kerana kosnya sedikit mahal berbanding rekabentuk custom album yang lain. Saya memilih rekabentuk ini khas untuk sahabat baik saya Alif dan Fa’a. Jom kita lihat rupa dan apa kelebihannya.
Custom Album Istimewa

Custom Album Istimewa

Custom Album Istimewa

Custom Album Istimewa
Sebenarnya tidak banyak beza antara custom album ini dengan custom album yang biasa saya buat sebelum ini cuma terdapat tempat letak DVD khas di bahagian muka hadapan custom album. Jadi lebih mudah kita menyimpan softcopy gambar-gambar perkahwinan atau mungkin video perkahwinan bersama-sama album perkahwinan.
Jika anda berminat untuk dapatkan rekabentuk custom album seperti diatas, anda cuma perlu membuat sedikit penambahan dari pakej jurugmabar perkahwinan 2012 yang sedia ada. Berapa perlu tambah? hubungi saya untuk maklumat lanjut, yang pasti penambahan yang cukup minima.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

0 MAKLUM BALAS: Custom Album Istimewa

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu