logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Frame Gambar Besar 48in x 32in

Pernah tak jumpa frame gambar saiz 4 kaki lebar? Boleh bayang tak beratnya dan berapa pula harganya? Saya memang dah lama idamkan gambar yang di print besar untuk di lekatkan di dinding ruang tamu ataupun di dalam bilik. Alahamdulillah tercapai juga hasrat nak merasa tengok gambar sendiri dalam frame yang besar. Rasa kurang sesuai di dalam ruang tamu maka saya gantungkan di dalam bilik.

Frame Gambar Besar 48in x 32in

Tapi frame ini tidak berat kerana tidak mempunyai kaca. Cuma gambar dan bingkai sahaja. Jadi lebih yakin untuk gantung di dinding.

Pemilihan gambar pula saya pilih gambar outdoor selepas majlis nikah 18 Disember 2009 kerana saya suka gambar ni. Kenapa tidak dengan anak? sebab nak berlaku adil manalah tahu ada rezeki Damia dapat adik pula kan tak adil tak ada dalam gambar. Kiranya ni pasang tak buka dah la. Harga pula, saya dapat harga yang lebih murah sebagai jurugambar perkahwinan.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

0 MAKLUM BALAS: Frame Gambar Besar 48in x 32in

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu