logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Gadis harimau malaya #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 19 Jan 2014 | 4

Gadis ke? Tahun 2014 ni Damia Maisarah dah pun masuk 4 tahun. Dah masuk tadika, tapi tadika umur 4 tahun ni tak banyak belajar cuma nak biasakan damia dengan suasana tadika dan nak dia pandai bergaul dengan rakan sebaya. Bukan mudah nak dapat gambar sharp, tambahan pula dia lari kehadapan. Dapat juga sekeping yang sharp dan penuh emosi, suka sangat gambar ni.

harimau malaya 2014

Gambar ini di rakam dengan mengunakan Nikon D600 85mm f1.8D, speed 1/1600, f2.8, ISO 400. Hari ini akan mengambil gambar sepupu nikah di Jawi, Penang. Tugasan jurugambar perkahwinan kedua untuk tahun 2014. Semoga dapat buat yang terbaik. Kamera D7000 masih berada ni Nikon Service Center. Tukar shutter baru kena RM550. Harap boleh siap cepat sebab nak trade in body tu dengan lens baru yang sesuai dengan D600.

 

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

4 MAKLUM BALAS: Gadis harimau malaya #fotobesar

Balas komen Mus Batal

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu