logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Gambar Damia tiada kena mengena Villa Nabila

Damia Maisarah » FotoBesar » fotografi | 19 Nov 2013 | 3

Lawak pun ada bila baca kisah-kisah Villa Nabila ni. Tapi lagi lawak bila ramai yang share, bukan setakat share ramai pula yang tambah cerita. Maka lebih menarik la kisah Villa Nabila ni. Apa pun kita rakyat Malaysia (termasuklah diri sendiri yang sedang menulis ni) beringatlah selalu, nak kongsi apa pun siasat betul-betul dahulu kang tak pasal-pasal kongsi saham menipu atau fitnah.

Harap lepas ni boleh dah tutup kisah Villa Nabila ni baik-baik. Nak share gambar terbaru Damia Maisarah yang dah pun berumur 3 tahun pada 31 Oktober 2013. Tak ada sambutan hari lahir sebab saya ada di hospital masa tu untuk pembedahan gigi. Gambar ni tak ada kena mengena dengan Villa Nabila ok.

taman permainan

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

3 MAKLUM BALAS: Gambar Damia tiada kena mengena Villa Nabila

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu