logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Gambar Kem Ketua Patrol Pengakap Daerah Balik Pulau, Pulau Pinang

fotografi | 16 Mar 2013 | 3

8-10 Mac 2013 telah berlansung kem ketua patrol bagi ahli pengakap kanak-kanak, muda dan remaja bagi sekolah-sekolah daerah Balik Pulau dan Bayan Lepas di Hutan Lipur Taman Rimba, Teluk Bahang, Pulau Pinang. Sambutan kem kali ini amat menggalakan, banyak sekolah yang menghantar penyertaan. Saya cuma berada di sana semasa taklimat dan sesi penutupan rasmi majlis.

Layan beberapa gambar yang sempat saya rakam sepanajng berada di sana. Gambar aktiviti tak ada sebab tak ambil bahagian. Insyallah akan datang saya akan jadi ahli pengakap yang lebih aktif seperti dulu.

CMR_0220

CMR_0232

CMR_0260

CMR_0267

CMR_0268

 

SPM 2013

CMR_0291

CMR_0294

CMR_0297

CMR_0323e

 

Gambar kali ini saya guna action “kuning + biru”  (buat sendiri ja) tapi nampak ada gambar yang tak sesuai dan jadi cacat. Kena cuba dan cuba lagi untuk bermain dengan tone. Antara kelemahan guna action di photoshop adalah tidak sesuai untuk semua gambar, kena tengok kesesuaian juga.

Minggu ini tidak ada tugasan sebagai jurugambar fotografi perkahwinan, jadi saya luangkan masa bersama keluarga sahaja. Minggu depan dan mula cuti sekolah maka bermulalah rakan-rakan jurugambar dengan tugasan masing-masing. Yang masih mencari-cari jurugambar perkahwinan murah boleh la hubungi saya di facebook, email, tel atau sms.

 

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

3 MAKLUM BALAS: Gambar Kem Ketua Patrol Pengakap Daerah Balik Pulau, Pulau Pinang

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu