logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Gambar Outdoor Perkahwinan Izwan dan Ekin

Baru perasan tak update pun gambar outdoor pasangan ini yang majlis persandingan berlansung pada minggu lepas 22 Januari 2012. Sekarang ni saya cuba untuk upload gambar-gambar di FB Fan Page CMRatu Fotografi itu yang boleh terlupa nak kongsikan di blog. Banyak sangat pun susah juga. Jangan sampai yang kejar tak dapat yang di kendong berciciran. 
Gambar Outdoor Perkahwinan Izwan dan Ekin

Gambar Outdoor Perkahwinan Izwan dan Ekin

Gambar Outdoor Perkahwinan Izwan dan Ekin

Gambar Outdoor Perkahwinan Izwan dan EkinGambar Outdoor Perkahwinan Izwan dan Ekin

Port kali ni memang best sayangnya tak da perancangan terperinci dah tu berdua ja dengan isteri idea pun tak banyak sangat. Pengalaman baru bila terpaksa berdiri tepi kereta apa yang laju atas jambatan laluan keretapi. 
Insyallah kalau ada tugasan jurugambar perkahwinan di area berdekatan saya akan datang ke sini lagi. Tempat ni memang sangat best. 

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

0 MAKLUM BALAS: Gambar Outdoor Perkahwinan Izwan dan Ekin

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu