Cadangannya nak print canvas untuk gambar yang bawah. Tak sangka sekejap sahaja dah besar anak baba yang seorang ni. 

Contoh canvas yang dah di print (tapi canvas ni kecil, yang untuk damia ni nak print besar lagi).


logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Gambar terbaru Damia Maisarah

canvas » Damia Maisarah | 21 Jun 2012 | 0
Nak tulis panjang macam dulu pun dah makin susah sebab kesibukan melampau, dah selesai exam PJJ sibuk kemas rumah baru pindah. Dan sekarang sibuk dengan marking Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS) kemahiran hidup. 
Dalam sibuk tu sempat juga la luang masa edit gambar Damia Maisarah yang terkini (17 Jun 2012). Saya suka sangat gambar ni, insyallah akan print canvas saiz besar untuuk letak di bilik baru Damia. 
Gambar terbaru Damia Maisarah

Gambar terbaru Damia Maisarah
Cadangannya nak print canvas untuk gambar yang bawah. Tak sangka sekejap sahaja dah besar anak baba yang seorang ni. 
Contoh canvas yang dah di print (tapi canvas ni kecil, yang untuk damia ni nak print besar lagi).
Gambar terbaru Damia Maisarah
Gambar terbaru Damia Maisarah

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

0 MAKLUM BALAS: Gambar terbaru Damia Maisarah

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu