logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Harga Nikon D600 di Malaysia

Hari ini gempar dengan pelancaran iphone 5 namun begitu bagi peminat fotografi terutamanya pengguna Nikon di gemparkan dengan keluarnya model baru bingkai penuh (Full Frame) yang paling kecil dan ringan pernah di keluarkan oleh Nikon iaitu model D600. Saya juga antara yang menunggu D600 keluar, insyallah akan ada di pasaran Malaysia tidak lama lagi. 
Harga Nikon D600 telah pun dikeluarkan oleh Shashinki.com iaitu syarikat pembekal peralatan fotografi secara online terbesar di Malaysia. Harga bagi body sahaja adalah RM6998.00 manakala bagi body beserta lens 24-85mm f3.5-4.5G adalah RM8388.00. 
Harga Nikon D600 di Malaysia
Tak sabar nak guna kamera ni, jadi kena la berusaha kumpul duit dari sekarang, harap masa tu dah turun harga lagi, maklumlah harga kamera ni cepat sahaja turun.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

3 MAKLUM BALAS: Harga Nikon D600 di Malaysia

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu