Rasanya lama la header benner kali ni. Tengok keadaan hingga jumpa banner yang lebih sesuai atau lebih cantik. Template pun dah tak rasa nak tukar sebab nampak dah mesra Nuffnang. Walaupun tak pernah mendapat kampen CPM dari nuffnang, tetapi dah ada banyak peningkatan pada iklan CPC (dah boleh keluar duit tapi rasa nak tinggal biar banyak lagi baru ada rasa). Jadi saya buat keputusan untuk terus setia dengan nuffnang. (ayat pujuk nak dapat kampen CPM, dah 6 bulan setia dengan nuffnang

Pageview bagi bulan November berlaku penurunan. Tetapi masih dalam target 20K. Saya tak yakin untuk naikkan target, kerana bulan Disember ini saya akan sibuk dengan tugasan PJJ, jurugambar perkahwinan dan juga urusan sekolah. Jadi untuk bulan ini juga saya akan cuba kekalkan target 20K pageview sebulan.

logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Header Banner baru Dunia CMRatu

Hari ini baru dapat gambar yang best untuk edit header banner yang baru. Thanks sekali lagi kepada Photo village studio kerana sudi ambilkan gambar saya dan keluarga. Cantik sangat gambar ni. Terus saya jadikan Header Banner, Profile Picture FB dan Desktop Background Laptop. 
Header Banner baru Dunia CMRatu
Rasanya lama la header benner kali ni. Tengok keadaan hingga jumpa banner yang lebih sesuai atau lebih cantik. Template pun dah tak rasa nak tukar sebab nampak dah mesra Nuffnang. Walaupun tak pernah mendapat kampen CPM dari nuffnang, tetapi dah ada banyak peningkatan pada iklan CPC (dah boleh keluar duit tapi rasa nak tinggal biar banyak lagi baru ada rasa). Jadi saya buat keputusan untuk terus setia dengan nuffnang. (ayat pujuk nak dapat kampen CPM, dah 6 bulan setia dengan nuffnang
Pageview bagi bulan November berlaku penurunan. Tetapi masih dalam target 20K. Saya tak yakin untuk naikkan target, kerana bulan Disember ini saya akan sibuk dengan tugasan PJJ, jurugambar perkahwinan dan juga urusan sekolah. Jadi untuk bulan ini juga saya akan cuba kekalkan target 20K pageview sebulan.
Header Banner baru Dunia CMRatu
Penurunan mendadak ranking alexa walaupun ada peningkatan trafik membuatkan saya sedikit kecewa. Tak tahu kenapa. Mungkin disebabkan trafik dari busuk.org tidak di ambil kira oleh alexa. Tak tahu bagai mana alexa membuat penilaian. Jadi saya buat keputusan untuk abaikan ranking alexa baut masa ini dan terus blogging seperti biasa. 

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

0 MAKLUM BALAS: Header Banner baru Dunia CMRatu

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu