logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kejohanan Balapan dan Padang Pendidikan Khas Kebangsaan 2017

FotoBesar » gambar besar | 18 Aug 2017 | 0

Dah terlalu lama tak menulis blog.. sesuailah dengan tujuan asal menulis blog ni.. blog ni di buat semasa mula sambung ijazah jarak jauh di UPSI. Banyak tugasan yg perlukan kemahiran menulis, menyumbang idea secara penulisan.. Jadi inilah tempatnya melatih diri supaya setiap hari menghasilakan 1 penulisan berkaitan isu semasa terutamanya berkaitan isu-isu pendiidikan, gambar dan kamera..

 

Minggu ni nak try mula menulis semula, saya mula dengan kejohanan olahraga dan balapan pendidikan Khas peringkat Kebangsaan yang berlansung di Stadium USM, Penang 14- 16hb Ogos 2017. Sebanyak 19 rekod baru kejohanan di pecahkan dalam kejohanan kali ini. Perkara ini mungkin terdorang dengan pencapaian altil paralampik negara yang memperoleh 2 emas, dan mendapat penghargaan yang sama (setaraf) dengan altik ¬†olimpik. Pekara ini pasti membuka mata ibubapa, guru dan sekolah yang mempunyai pelajar pendidikan khas untuk mencuba nasib dalam acara sukan. Kesannya begitu ketara, malah ada rekod yg dipecah oleh pelajar 13 tahun, yang pasti akan memberi cabaran kepada atlit2 sedia ada…

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

0 MAKLUM BALAS: Kejohanan Balapan dan Padang Pendidikan Khas Kebangsaan 2017

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu