logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kelebihan 2 jurugambar atau lebih

fotografi | 12 Feb 2013 | 3

Sebelum ini ada saya kongsikan berkaitan 2 jurugambar ini. Kita biasa lihat dalam majlis-majlis perkahwinan mewah akan ada begitu ramai jurugambar (berbayar). Tujuaannya supaya dapat merakam gambar pada waktu yang sama dalam setiap sudut. Malah sekarang ini banyak pakej fotografi perkahwinan (pakej fotografi perkahwinan 2013) yang menawarkan perkhidmatan jurugambar ke-2 dengan bayaran tertentu.

Saya pula yang fokus kepada pakej fotografi perkahwinan murah sudah pasti tidak menyediakan pakej tambahan yang sebegitu. Tetapi kebiasaannya saya memang pergi berdua dengan isteri tetapi tidak berani untuk janji yang kami akan pergi berdua untuk setiap majlis. Kadang-kadang ada kekangan atau halangan (tidak ada orang nak jaga anak DLL) untuk kami pergi berdua maka saya terpaksa pergi berseorangan.

 CMR_7864

Hasil dari sudut yang berbeze

DSC_0209

Jadi kepada mereka yang berkemampuan pilih untuk dapatkan lebih dari seorang jurugambar. Ada juga syarikat jurugambar perkahwinan yang memang sedia dengan pasukan lebih dari 2 atau 3 orang dalam satu-satu majlis.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

3 MAKLUM BALAS: Kelebihan 2 jurugambar atau lebih

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu