logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Kenapa Banyak Entry Lelaki Kacak?

belajar seo » contest » Lelaki Kacak » Lelaki Kacak Malaysia » SEO | 27 Mar 2012 | 0
Pelik la bila tengok pada list blog-blog otai di Malaysia ni semua pakat-pakat buat entry tentang lelaki kacak.  lelaki kacak mana yang dimaksudkan? kenapa mesti lelaki kacak? semuanya menjadi persoalan. Jadi saya mesti cari jawapannya. 
Kenapa Banyak Entry Lelaki Kacak?
Lelaki Kacak tak akan sembunyikan muka…. 😛
Setelah membaca entry-entry tulisan mereka baru saya paham rupa-rupanya ada contest SEO dengan keyword lelaki kacak. Kalau nak join contest ni memang tak layak la rasanya, tambah-tambah bila tengok yang join semuanya blogger-blogger PR tinggi. Tapi tak salah mencubakan. Bila lagi nak cuba, ni la masanya nak lihat keberkesanan ilmu yang telah di pelajari dan proses membuat experimen. Kalau selama ini saya lebih fokus pada keyword yang tiada saingan.
Kalau kita buat carian di google sekarang ini dengan keyword lelaki kacak memang semua blog-blog hebat yang ada akaun GOOGLE + dan siap ada ratting. Jadi memang susah la kalau orang lain nak tandangi mereka ini. Saya pun tak tahu apa rahsia mereka. Ada baca dari blog-blog tertentu tapi masih tak berapa faham. Yang pasti memang susah la nak berada di first page.
Contest kali ini juga bakal sengit kerana hadiah dan sponser makin hari makin bertambah. Rasanya di akhir-akhir contest pasti lebih ramai yang ambil bahagian. Jom kita cari lelaki kacak kat malaysia ni. Memang la ramai dan antaranya di kalangan blogger sendiri. Walaupun ada yang tak tak pernah tunjukkan muka tapi tetap kacak dari segi akhlak dan sikap. Contohnya blogger yang permurah seperti denaihati.com. Memang lelaki kacak.
Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja olehLadfeAmir.com, SEO Apps, Bluedianthus.com, Hafizmohd.com, UmarFaruq.com,1Artikel.com, BukitBesi, Radhio.com, Blog Perniagaan Internet, Hadi Hanafee,Jomtonton.net, Muaz Lelaki Kacak, Ohcikgu.com, BloggerWanita.com, Cyza Sector,LelakiAcai.com Sabreehussin dot com, Abrablog.com dan AhmadFaizal.com.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

0 MAKLUM BALAS: Kenapa Banyak Entry Lelaki Kacak?

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu