logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Minyak bakal naik lagi?

Uncategorized | 27 Sep 2013 | 2

Pada pandangan saya kerajaan tidak akan naikkan lagi harga buat masa terdekat ini, tetapi ianya tidak mustahil akan naik cuma alasan yang di beri perlulah munasabah. Kalau alasan berlaku penyeludupan di sempadan memang rakyat tidak boleh terima, sebab kerajaan dah bayar gaji kepada Unit Pencegah Penyeludupan (UPP) dan perkara ini hanya berlaku di beberapa negeri di Malaysia ini dan melibatkan kawasan yang kecil.

Kalau perlu naikkan pun cuma perlu naikkan RON97 sahaja kerana hanya minyak RON97 yang boleh dijual kepada orang luar. Kita harapkan kerajaan benar2 peka dengan permasalahan rakyat kerana rakyat telah pun memberi mandat kepada BN untuk menjaga negara dengan baik demi kebaikan semua.

Apa pun hidup perlu diteruskan, kita sebagai rakyat Malaysia perlu cari jalan keluar dari kemelut ekonomi sendiri tak boleh terlalu bergantung dengan kerajaan. Saya pilih untuk buat kerja sambilan sebagai jurugambar perkahwinan. Anda?

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

2 MAKLUM BALAS: Minyak bakal naik lagi?

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu