logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Pakej fotografi perkahwinan murah

Nak cari pakej fotografi perkahwinan yang murah dengan kualiti yang ok? boleh la lihat pakej jurugambar perkahwinan dari cmratu.com untuk tahun 2012. Rasanya antara yang termurah di Malaysia tapi sesuai la dengan kualiti yang di berikan. Kualiti? anda nilai sendiri. Lain orang lain pandangnnya. Bagi yang berada di area Pulau Pinang boleh la terus berhubung dan berjumpa untuk lihat sendiri kualiti pakej ini. Kalau tak boleh la lihat contoh custom album yang kami sediakan.
Insyallah kami buat yang terbaik untuk setiap pelanggan kami. Nak tengok portfolio sepanjang tahun 2011 sila la melawat cmratu.com. Dari RM750.00 untuk satu majlis kan murah tu. Kalau yang berminat nak buat guest book perkahwinan dengan custom album pun boleh. Bermula dari RM900.00 sahaja, murah kan?
Kalau nak murah lagi, boleh email saya muktasim.pm@gmail.com kita cuba berbincang, mungkin boleh di kurangkan barang untuk setiap pakej bagi memenuhi budget anda. Kalu boleh la, kalau tak boleh saya minta maaf la ye.

PAKEJ FOTOGRAFI PERKAHIWNAN MURAH 2014

PAKEJ STICKY ALBUM - RM 750.00

- Sesi Fotografi 1 Majlis (Bersanding/Bertandang)

- 1 mock up sticky album

- 100 keping gambar 4R

- 1 Poster Frame 18” x 12”

- DVD semua softcopy

- FREE Outdoor (Hari yang sama)

PAKEJ CUSTOM ALBUM - RM 1500.00

- Sesi Fotografi 1 Majlis (Bersanding/Bertandang)

- 1 Custom album 12” x 10” (20pages)

- 1 stiky album

- 100 keping gambar 4R

- 1 Poster Frame 18” x 12”

- 1 Briefcase (kulit) 12” x 10”

- DVD semua softcopy

- FREE Outdoor (Hari yang sama)

PAKEJ LENGKAP CMRATU - RM 2300.00

- Sesi Fotografi 3 Majlis,

(Nikah + Bersanding + Bertandang)

- 1 Custom album 15” x 12” (20pages)

- 1 stiky album

- 100 keping gambar 4R

- 3 Poster Frame 18” x 12”

- 1 Briefcase (kulit) 15” x 12”

- DVD semua softcopy

- FREE Outdoor (Hari yang sama)

TAMBAHAN

- Sesi Fotografi (Bersanding/Bertandang) = RM 500.00

- Sesi Fotografi 1/2 hari (Nikah/Outdoor) = RM 400.00

- 1 mock up stiky album + 100 keping gambar 4R = RM 250.00

- 1 Poster Frame 18” x 12” = RM 50.00

- 1 Briefcase (kulit) 12” x 10” = RM 100.00

- 1 Canvas 16” x 16” = RM 65.00

Sebenarnya penulisan kali ini adalah berkaitan dengan SEO kerana saya tidak pernah ada keyword fotografi perkahwinan, yang ada cuma jurugambar perkahwinan. Jadi baru membuka mata saya bahawa pakej fotografi perkahwinan juga menjadi keyword pilihan pencari di search engine. Lepas ni nak tengok berada di mana keyword Pakej fotografi perkahwinan murah. Harap-harap boleh la masuk dalam page pertama google.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Nama :
Email :
Website :
Komen :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu