logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Pakej Perkahwinan 2014

fotografi | 27 Jul 2013 | 6

Sebenarnya saya masih merangka pakej fotografi perkahwinan 2014. Banyak yang perlu saya fikirkan sama ada untuk kekalkan harga semasa atau naikkan harga mengikut harga yang telah di tetapkan oleh Malay Wedding and Portrait Photographers Malaysia (MWPPM). Walapun saya bukan ahli berdaftar tetapi ada baiknya semua jurugambar melayu di Malaysia mengikut ketetapan yang dibuat.

pekeliling harga lantai

 

Saya masih belum membuat sebarang keputusan. Saya dan isteri akan menilai dan merujuk semula niat dan tujuan asal penubuhan syarikat MMDNH Enterprise dalam bidang fotografi perkahwinan.

Harga bagi pakej custom album tak timbul masalah untuk di kekalkan atau dinaikan tetapi bagi pakej sticky album memang jauh bezanya dari harga yang saya kenakan sekarang. Pakej fotografi perkahwinan murah mungkin menjejaskan industri fotografi perkahwinan melayu di negara ini.

Apa pun sama-sama tunggu pakej terbaru dari cmratu fotografi untuk pakej perkahwinan 2014. InsyaAllah saya akan berikan yang terbaik sedaya mampu.

 

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

6 MAKLUM BALAS: Pakej Perkahwinan 2014

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu