logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Percubaan pertama Time Lapse photography

cmratu » smkrtu » time lapse » time lapse photography | 08 Oct 2012 | 0
Pertama kali cuba, belajar lama dah, tengok orang buat pun lama dah, teringnan nak buat pun lama dah, tapi pagi tadi terdetik pula nak buat, kebetulan jadi guru bertugas minggu ni kena jaga pintu depan sekolah. Tapi sebab belajar dah lama, terlupa setting nak shoot time lapse ni. Tak dapat la nak rakam perjalanan pelajar dan guru masuk ke sekolah seperti yang di hajatkan. 15 minit cari setting di kamera baru la berhasil. Masa tu dah pun jam 7.30pagi. Jadi dah tak ramai yang sampai sekolah masa tu, tak dapat la suasana meriah yang saya bayangkan. Jadi esok saya nak cuba lagi dan nak cari sudut yang lebih menarik.

TIMELAPSE SMKRTU from cmratu on Vimeo.

Esok dah mula PMR dan harap semua pelajar cukup bersedia dan dapat mengambil peperiksaan dengan tenang. Harap tak ada la yang mencari soalan bocor PMR 2012 sebab saya yakin tak ada pun. Ingat mudah ke nak bocor rahsia negara. 

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

0 MAKLUM BALAS: Percubaan pertama Time Lapse photography

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu