logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Permohonan rebet RM200 smartphone berjaya?

Uncategorized | 13 Jan 2013 | 7

Saya beru terima email dari SKMM tetapi saya jadi konfius adakah permohonan saya berjaya atau masih diproses? merujuk kepada email (gambar di bawah) “Permohonan anda telah diterima dan akan diproses. No rujukan permohonan anda adalah APP2013********. Butir-butir permohonan yang telah dibuat, disertakan sebagai muat turun fail di dalam format pdf. Permohonan adalah tertakluk kepada terma dan syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh SKMM. Keputusan SKMM dalam perkara ini adalah muktamad.”

SKMM rebet rm200

Kemudian bila klik pada file PDF yg diberi dalam email ini saya faham yang saya dah pun boleh guna rebet rm200 ini. Tapi betul ke dah boleh guna? saya dah print file PDF tu, dan nak pergi tanya di Maxis, boleh guna atau tidak. Nanti saya update di blog keputusannya. Gambar page 2 dari file PDF yg saya terima.

permohonan rebet rm200 smartphone

Nak beli smartphone apa ye? yang betulnya dah tak ada niat nak pakai smartphone lepas beli lens 17-55mm f2.8 nikkor minggu lepas. Ambil nasihat isteri saya, fikir betul-betul, smartphone yg ada masih boleh guna, cuma slow (biasa la barang lama), baik beli barang yang boleh digunakan untuk tingkatkan mutu gambar sebagai jurugambar perkahwinan (boleh kira sebagai pelaburan). Pakej jurugambar perkahwinan 2013 masih terus dibuka untuk tempahan.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

7 MAKLUM BALAS: Permohonan rebet RM200 smartphone berjaya?

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu