logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

PR2 Blog Tak Sampai 2 Bulan

1 malaysia » Alexa » anakdunia » cmratu » Pagerank » PR2 | 05 Aug 2011 | 2
Alhamdulillah, tak sangka pagi tadi bangun sahur buka Facebook Cikgu Nazir pemilik blog anakdunia.com juga merupakan sifu saya yang banyak memberi tunjuk ajar dalam dunia blog ini menghantar mesej yang blog PR Dunia CMRatu telah naik ke PR2 dari PR0 sebelum ini. Saya pun tak pasti bila naik PR1. Saya mula menulis dalam blog ini pada 8 Jun 2011 iaitu entry pertama saya Salam Perkenalan.. dan hari ini 5 Ogos 2011 bermakna belum pun genap 2 Bulan saya menulis blog. Tak sangka dengan jumlah visitor tidak sampai 10,000 dan rangking Alexa 1,560,993 bagi global rank dan 4,724 bagi Malaysia rank, blog ini boleh berada di PR2. 
PR2 Blog Tak Sampai 2 Bulan
PR2 Blog Tak Sampai 2 Bulan
Saya pun tak pasti apa tips untuk naikkan pagerank, cuma saya banyak membaca dan ikut mana yang mampu. Antara blog yang pernuh dengan infomarsi dan menjadi blog pilihan saya untuk membaca tutorial berkaitan blog adalah blog Shakiddo dan blog Wancikgumuzik. Klik SINI kalau nak menang hadiah..

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

2 MAKLUM BALAS: PR2 Blog Tak Sampai 2 Bulan

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu