logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Ramai berubah bila 12.12.12

fotografi » jurugambar perkahwinan | 12 Dec 2012 | 3

Apa yang berubah? status bujang kepada berkahwin. Ramai yang memilih tarikh 12.12.12 kerana perlu tunggu 88 tahun lagi untuk mendapatkan tarikh yang berturutan seperti ini.

12.12.12

Apa yang berubah? status bujang kepada berkahwin. Ramai yang memilih tarikh 12.12.12 kerana perlu tunggu 88 tahun lagi untuk mendapatkan tarikh yang berturutan seperti ini. Alhamdulillah sempena tarikh yang cukup istimewa 12.12.12 nombor berturutan terakhir bagi abad ini, saya di amanahkan untuk merakam majlis pernikahan Zareena dan Azizi di Parit Buntar, Perak. Walaupun 12.12.12 jatuh pada hari Rabu (hari bekerja) tetapi tidak menjejaskan begitu ramai pasangan memilih untuk mengubah status dari bujang kepada berkahwin.

Kongsi sekeping gambar yang dirakam di bawah panas matahari tepat jam 1.30pm. Exif data: Nikon D90, 85mm, f2.8, 1/4000sec, ISO 200.

Gambar Kahwin

Jika ada yang berminat untuk dapatkan perkhidmatan jurugambar perkahwinan boleh terus lihat pakej jurugambar perkahwinan 2013 yang saya sediakan tetapi keutamaan kepada utara semenanjung. Kalau jauh memang susah nak pergi, maklumlah dah ada anak ni tak sama seperti zaman bujang dulu, seronok pergi tempat orang, bayaran tak banyak pun tak kisah. Tapi zaman dah berubah, tangungjawab semakin bertambah.

Jadi buat yang telah pun berubah status hari ini, sentiasa ingat yang anda bukan bujang lagi, amanah ALLAH tu kena jaga betul.

 

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

3 MAKLUM BALAS: Ramai berubah bila 12.12.12

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu