Samsung Galaxy S3 RM799

Terkejut juga tengok harga di Maxis. Tapi jujur saya tidak berminat dengan harga bulanannya, RM126.00. Tapi yang menarik minat saya pakej RM899.00 dengan SURFMORE 75. Cuma yang tak best kena keluar duit RM899.00 + RM1000.00 untuk dapatkan Samsung Galaxy S3 ni dan RM1000.00 akan di kredit dalam akaun semula secara berperingkat.

SURFMORE 75 

Tapi dalam hati ni dah di tawan Galaxy Camera. Rebet RM200.00 untuk smart phone dalam belanjawan 2013 pun tak tahu cerita lagi.kot-kot la boleh guna kat smart camera. Kena sabar menunggu. Kalau perlu nak jual lens yang untuk galaxy camera.

11 thoughts on “Samsung Galaxy S3 RM799

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge